Wat kost een treinkaartje naar Boedapest?

Wat kost een treinkaartje naar Boedapest?

Een treinticket naar Boedapest boek je al vanaf €49,80 per enkele reis. Bekijk actuele prijzen en aanbiedingen naar Boedapest. Handige tips: Reis je overdag naar Boedapest, dan kan je eenvoudig treintickets boeken via NSInternational.

Hoe lang duurt treinreis naar Boedapest?

Het duurt gemiddeld 18u 23m om met de trein van Amsterdam naar Boedapest te reizen, over een afstand van ongeveer 1145 km. Er zijn normaal 18 treinen treinen per dag die van Amsterdam naar Boedapest reizen en tickets beginnen vanaf € 38,90.

Hoe naar Boedapest?

Er vertrekken zeer regelmatig treinen vanuit Wenen naar Boedapest. De beste aansluiting is al een half uur na aankomst, waarmee je om 12.19 in Boedapest aankomt. Ook kun je overwegen in plaats van met de trein van Wenen naar Boedapest met de bus te reizen. Een goedkope optie is Flixbus.

Wat kost een treinreis naar Wenen?

Meest geboekt naar Wenen

Traject Trein Tarief
Amsterdam – Wien Hauptbahnhof Nachttrein € 30
Schiphol – Wien Hauptbahnhof ICE International € 58
Rotterdam – Wien Hauptbahnhof ICE International € 58
Utrecht – Wien Hauptbahnhof Nachttrein € 30

Hoeveel luchthavens Boedapest?

Vliegvelden Boedapest Budapest (Ferihegy) Airport In het Hongaars heet deze luchthaven voluit Ferihegyi Nemzetközi Repülőtér, maar dat wordt meestal afgekort tot Ferihegyi of gewoon Budapest Airport. Er zijn drie terminals: 1, 2A en 2B.

Welke kleurcode heeft Hongarije?

De kleurcode van Hongarije is groen.

Hoe duur is nachttrein naar Wenen?

Tickets zijn beschikbaar vanaf 29 euro voor een zitplaats, vanaf 59 euro voor een slaapplaats en luxere bedden zijn er vanaf 89 euro. Tickets zijn te koop via nsinternational.com en telefonisch via het NS International Service Center (030-2300023).

Wat kost een retour Amsterdam Wenen met de trein?

Met de trein van Amsterdam naar Wenen

Reistijd Vanaf 10u 30m
Prijs Vanaf € 29,90
Afstand 936 km
Frequentie 22 treinen per dag
Eerste trein 00:24