Wat kost een taxi op Mallorca?

Wat kost een taxi op Mallorca?

Op Mallorca zijn de taxi’s voorzien van een taximeter. De prijs voor een ritje op een doordeweekse dag bedraagt ongeveer €3,00. Per kilometer betaalt u slechts €0,70, maar in het weekend zijn de kosten echter hoger. Voor bagage of vervoer naar de luchthaven worden extra kosten gevraagd.

Hoeveel vliegvelden heeft Mallorca?

Het vliegveld van Mallorca is de derde grootste luchthaven van Spanje, na de vliegvelden van Madrid en Barcelona. In het Spaans heet de luchthaven Aeropuerto de Palma de Mallorca. Het vliegveld wordt voornamelijk gebruikt voor vakantievluchten.

Wat kost de bus in Mallorca?

Een enkel ticket van een busreis ligt tussen de € 1 en de € 4. Een busticket kan gekocht worden bij de kiosk die vaak naast de busstop te vinden is en wanneer deze gesloten zijn, kan je makkelijk een kaartje kopen bij de buschauffeur.

Welk vliegveld voor Mallorca?

De Luchthaven van Palma de Mallorca Op acht kilometer van Palma de Mallorca ligt Son Sant Joan Airport (of op zijn Spaans: Aeropuerto de Son Sant Joan) de luchthaven heeft als IATA code: PMI en dat zie dus ook terug op je koffer label. De luchthaven is op Barcelona en Madrid na de grootste luchthaven van Spanje.

Hoe heet vliegveld Mallorca?

Luchthaven Palma de Mallorca (Catalaans: Aeroport de Palma-Son Sant Joan, Spaans: Aeropuerto de Palma de Mallorca) (IATA: PMI, ICAO: LEPA) is een vliegveld ongeveer 8 kilometer ten oosten van de hoofdstad van Mallorca, Palma, bij het dorpje C’an Pastilla.

Hoe werkt de bus op Mallorca?

De bus stopt in elk klein dorpje waardoor het soms uren kan duren voordat je op je plaats van bestemming bent. De bus is wel een goede en snelle manier om in Palma de Mallorca of in één van de andere grote plaatsen op Mallorca te komen. Tussen de grotere plaatsen gaat er namelijk een snelbus.

Hoe lang van tevoren vliegveld Mallorca?

Dus controleer dit altijd op de officiële website van de maatschappij. Over het algemeen moet je bij Palma de Mallorca minstens twee uur voor de vertrektijd aanwezig zijn bij een continentale vlucht en drie uur bij een intercontinentale vlucht.