Wat kost een sms naar Canada?

Wat kost een sms naar Canada?

Zone 2: rest van Europa + Australië, Canada, Ned. Caribisch Gebied, Marokko, Suriname, Turkije en VS

Type Tarief
Gebeld worden € 0,63 per minuut
Sms ontvangen Gratis
Sms versturen € 0,42 per sms
Internetten € 2,07 per MB of kies voor Travel & Surf

Wat kost mobiel bellen met Canada?

Jouw gegevens en filters

pakket basis starttarief kosten per maand
100 min of sms gratis (bep. landen) € 0,00 v.a. € 14,38
Basis 2 jaar € 14,38
Basis 1 jaar € 15,00
Basis maandelijks opzegbaar € 15,00

Wat is het netnummer van Canada?

+1Canada / Landnummer

Heb je internet in Zwitserland?

Tot op heden was Zwitserland nog geen onderdeel van de EU zone, en dus betaalde je extra kosten voor datagebruik in dit land. Maar vanaf nu is dat dus wel het geval. Je gebruikt je databundel dus net als in Nederland, of een ander EU land. Voor Unlimited klanten is dit maandelijks zelfs 20GB.

Wat kost het versturen van een sms?

Wat kost het versturen van een SMS-bericht? De kosten voor het versturen van een SMS-bericht wisselen per mobiele aanbieder en per abonnement/prepaidkaart. De kosten variëren van gratis tot € 0,31.

Wie betaalt kosten mobiel bellen naar buitenland?

De kosten voor gebeld worden in het buitenland – buiten de EU. Je betaalt in principe vanaf de Nederlandse grens tot je toestel in het buitenland. Diegene die je vanuit Nederland belt, betaalt alleen de kosten voor bellen binnen Nederland. Op deze manier wordt de beller tegen ongewenst hoge belkosten beschermd.

Wat kost bellen naar Canada via Ziggo?

Volop Bellen in binnen- en buitenland Bel je naar het buitenland, dan betaal je per gesprek een starttarief van 0,13 cent inclusief btw. Hoe lang je belt, maakt niet uit.

Hoeveel kost 4g in Zwitserland?

Zwitserland is namelijk geen lid van de Europese Unie en de afschaffing van de roamingkosten voor mobiele data is daar dus niet van toepassing.

Is 4g gratis in het buitenland?

Sinds juni 2017 zijn de roamingkosten (de extra kosten om in het buitenland te bellen, sms’en of surfen) afgeschaft. Opgelet: dit geldt enkel in de landen van de Europese Unie en in Noorwegen, IJsland en Liechtenstein.