Wat doen tegen vaginale visgeur?

Wat doen tegen vaginale visgeur?

Een andere goede voorzorgsmaatregel die u kunt nemen als u een slechte vaginale geur wilt vermijden is een condoom te gebruiken tijdens de geslachtsgemeenschap. Zo vermijdt u soa’s en in veel gevallen bacteriën die van buitenaf in de vagina terechtkomen. Vermijd ook te strak ondergoed en te strakke kleding.

Waarom ruikt mijn vagina naar metaal?

Bloed bevat over het algemeen veel ijzer. Als het bloed mengt met de afscheiding van je baarmoeder, is het normaal dat je vagina een beetje metaalachtig ruikt. Deze geur is echter alleen aanwezig als je ongesteld bent, en verdwijnt snel nadat deze is afgelopen.

Welke soa geeft visgeur?

Twee soa’s die vaak gepaard gaan met een onaangename geur zijn trichomoniasis en gonorroe. Trichomoniasis wordt veroorzaakt door een parasiet en is een veel voorkomende soa.

Kan je een soa ruiken?

Als je een soa hebt, kun je last hebben van de volgende symptomen: Afscheiding of pus uit de vagina, penis of anus (meer dan normaal). De afscheiding kan waterig, melkachtig, gelig of groenig van kleur zijn of anders ruiken. Branderig gevoel, irritatie, pijn bij of na het plassen.

Waarom ruikt vis naar vis?

Wel trimethylamine-oxide dat vooral in zeevis voorkomt. Als de vis dood is, dan wordt door bacteriën het trimethylamine-oxide afgebroken tot trimethylamine. De vis krijgt daardoor de typerende vislucht. Hoe langer het afbraakproces duurt, hoe meer trimethylamine er ontstaat en des te sterker de vis ruikt.

Kun je chlamydia ruiken?

Tussen 2 dagen en 2 weken na de besmetting kunt u last krijgen van groene, vaak onaangenaam ruikende vaginale afscheiding. Het plassen kan pijn doen of een branderig gevoel geven. Sommige vrouwen merken niets van de infectie. De infectie kan zich naar de eileiders uitbreiden.

Wat gebeurt er als je bedorven vis eet?

Bacteriën in vis Stinkende vis wordt niet gegeten. Daarom is bedorven vis nauwelijks een gevaar voor de volksgezondheid. Verder geldt dat eventuele aanwezig bacteriën en virussen tijdens het koken worden gedood.

Hoe ruikt chlamydia?

Klachten. Tussen 2 dagen en 2 weken na de besmetting kunt u last krijgen van groene, vaak onaangenaam ruikende vaginale afscheiding. Het plassen kan pijn doen of een branderig gevoel geven. Sommige vrouwen merken niets van de infectie.

Kan je vagina stinken door een soa?

Onaangename geur door soa (trichomoniasis of gonorroe) Van sommige soa’s kan de vaginale afscheiding een onaangename geur krijgen. Zo ontstaat er vaak stinkende afscheiding door trichomoniasis. Hoewel gonorroe doorgaans weinig klachten oplevert, kan het ook een onaangename geur veroorzaken.