Wat doe je aan onder een geruite blouse?

Wat doe je aan onder een geruite blouse?

De geruite blouse is over het algemeen een erg casual kledingstuk. Combineer dit item met een jeans en sneakers en je bent ready to go. Om de outfit wat stoerder te maken kun je de blouse dragen met een ripped jeans of mom-jeans.

Hoe draag je een wijde blouse?

Een groot overhemd kun je natuurlijk gewoon in je broek stoppen. Maar dat doe je niet zomaar. Nee de oversized blouse draag je vervolgens off shoulder. Je knoopt de blouse verder open dan dat je gewend bent en verschuift de blouse vervolgens naar achteren zodat je schouders zichtbaar worden.

Hoe verdoezel je een buik?

Goed passend ondergoed is de basis van élke outfit. Kies bijvoorbeeld voor een liftende beha en een hoge tailleslip om je buikje te verdoezelen. Een corrigerende body of onderjurk biedt ook uitkomst. Laat je goed adviseren in de lingeriewinkel, want de ideale maat is belangrijker dan je denkt.

Wat dragen op geruite broek heren?

Met de geruite broek kun je voor verschillende stijlen gaan. Draag ‘m casual met een leuke trui en een paar sneakers of kleed ‘m op met een blouse, blazer en een paar pumps of enkellaarsjes met hak. Ook stoere botjes staan er leuk onder. Verwerk er je eigen stijl in, maar let op met verschillende prints.

Hoe draag ik een Overshirt?

Je kan het overshirt dragen als een overhemd, als een vest of zelfs buiten als een jack. De nettere variant, het “shirt jacket” kan je zelfs dragen als een colbert naar het werk gecombineerd met een coltrui of een overhemd. In de jaren 90 was dit item veel te zien als streetwear item, en nu is het weer helemaal terug!

Wat dragen over blouse?

1. Een trui

  • Een trui. Een trui zorgt ervoor dat je warm blijft, terwijl de kraag van je overhemd zichtbaar is. Hierdoor blijf je er netjes uitzien.
  • Een colbert. Een colbert wordt vaak gedragen bij casual gelegenheden of in combinatie met een pantalon.
  • Een kostuumjasje.

Hoe kan je een witte blouse dragen?

Dat de witte blouse ook perfect in de casual stijl past bewijst deze outfit. Draag ‘m nonchalant door de mouwen wat op te stropen en een paar knopen open te dragen. Met een grijze skinny jeans en een paar platte schoenen ben je klaar om je dag fashionable te beginnen.