Wat betekent Paars bij Weight Watchers?

Wat betekent Paars bij Weight Watchers?

Bij plan Paars lijkt het in eerste instantie dat je meer mag eten, maar dit is niet het geval. Je dagtotaal aan SmartPoints is lager en het blijft de bedoeling dat je deze op maakt en dat je niet de hele dag leeft op ZeroPoint voedingsmiddelen.

Wat is het verschil in kleuren WW?

Wanneer je je hebt aangemeld vul je een vragenlijst in om jouw kleur te bepalen. Ze hebben de kleuren Blauw, Groen of Paars. Het verschil tussen deze is hoeveel voedingsmiddelen je kunt eten zonder dat het je punten kost.

Hoeveel punten blauw Weight Watchers?

Het blauwe plan bestaat uit een minimum hoeveelheid van 23 Smartpoints® waarden per dag en bezit daarnaast 200+ ZeroPoint® voedingsmiddelen bestaande uit fruit, groenten en eiwitrijke voedingsmiddelen (bv zalm).

Hoe snel val je af met WW?

Volgens het programma van Weight Watchers val je langzaam maar zeker af. Het gemiddelde is een gewichtsverlies van 0,5 tot 1 kilo per week. Mensen die net begonnen zijn zullen in het begin misschien wel meer afvallen. Houd er wel rekening mee dat dit in de eerste weken vooral vocht zal zijn en niet lichaamsvet.

Hoeveel punten mag ik per dag eten bij Weight Watchers?

Hoeveel punten mag ik per dag? Iedereen die begint met Weight Watchers heeft een dagtotaal van 29 punten. Indien je een vrouw bent, en je bent boven de 80 kilo, dan krijg je 2 punten extra per 5 kilo.

Hoeveel calorieën is 23 punten Weight Watchers?

De meeste Weight Watchers deelnemers zitten tussen de 24 punten en 30 punten per dag (1200 tot 1400 calorieën).

Hoeveel punten mag je per dag bij Weight Watchers?

Hoeveel week punten Weight Watchers?

Naar mate je meer afvalt mag je steeds minder punten. Om een voorbeeld te noemen: toen ik startte met Weight Watchers mocht ik 35 punten per dag, inmiddels -vier weken verder- zijn dat er 33. Naast deze dagpunten krijg je iedere week 49 punten die vrij te besteden zijn.

Waarom val ik niet af met WW?

Er zijn verschillende redenen waarom een plateau optreedt tijdens het afvallen: Je houdt je minder strikt aan het eet- en bewegingsprogramma van WW, misschien zijn oude gewoontes onbewust weer binnen geslopen.

Hoeveel punten meenemen WW?

Je hebt de mogelijkheid om dagelijks 4 SmartPoints waarden mee te nemen. Dus als je een dag onder je SmartPoints dagtotaal uitkomt, kun je de overige SmartPoints (maximaal 4) meenemen naar de volgende dag, zodat je dan iets extra’s kunt eten of drinken. Deze worden dan automatisch toegevoegd aan jouw weekextra.