Waarom wil je voor KLM werken?

Waarom wil je voor KLM werken?

KLM gaaf bedrijf om voor te werken Volgens Slagt is dit niet de enige reden waarom ze Beste Werkgever zijn geworden: “KLM is ook een gaaf bedrijf om voor te werken. Een echte pionier binnen de luchtvaart. We zijn uitgegroeid tot de grootste transatlantische joint venture met Air France, Alitalia en Delta Airlines.

Welke eigenschappen heeft een stewardess nodig?

Welke competenties moet je in huis hebben?

  • Communiceren. Je hebt een open, enthousiaste en vriendelijke houding en vindt het leuk om mensen te woord te staan en hen van dienst te zijn.
  • Stressbestendigheid.
  • Inlevingsvermogen.
  • Samenwerken.
  • Representatief uiterlijk.
  • Flexibel.

Wat is de taak van een stewardess?

Je taken zijn bijvoorbeeld: Begroeten van passagiers bij het instappen en aan boord gaan, tickets en instapkaarten controleren en begeleiden naar zitplaatsen of hutten. Omroepen, uitleggen en demonstreren van veiligheid- en noodprocedures, zoals gebruik van zuurstofmasker, stoelriemen en reddingsvest.

Waarom werken voor KLC?

De groep met collega’s is kleiner en je hebt meer verantwoordelijkheid omdat je in een klein team werkt. Ook kun je sneller promotie maken. Wil je daarna meer, dan kun na vijf jaar vliegen voor KLM Cityhopper doorstromen naar KLM.

Welk niveau heb je nodig voor stewardess?

Om aangenomen te worden bij luchtvaartmaatschappijen, heb je minimaal een mbo4- of havo-diploma nodig. Je vergroot je kansen op een baan daarnaast aanzienlijk door het hebben van de juiste attitude, uitstekende communicatieve vaardigheden, goede beheersing van moderne vreemde talen en een servicegerichte instelling.

Wat zijn de eisen voor stewardess?

Minimaal havo of een voltooide mbo niveau 3 opleiding, minimaal 18 jaar, goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (kennis van Duits en Frans is een pre), minimaal 1.58 meter en maximaal 1.85 meter lang, bril/lenzen max. -5 of +5, 1 of 2 jaar werkervaring in een servicegerichte sector, max.