Waarmee kan je je laptop schoonmaken?

Waarmee kan je je laptop schoonmaken?

Om je laptop goed schoon te maken, zijn er verschillende producten die je kunt gebruiken. Van een microvezeldoekje tot een wattenstaafje en een speciale reinigingsspray voor beeldschermen. Ga altijd voorzichtig te werk en zorg ervoor dat je je laptop helemaal uit doet als je gaat schoonmaken. Koppel ook de oplader af.

Hoe laptop ontsmetten?

Gebruik een door CDC aanbevolen ontsmettingsmiddel: een alcoholoplossing die bestaat uit 70% isopropylalcohol en 30% water. Houd vloeistoffen uit de buurt van het product. Maak geen gebruik van schurende doekjes, handdoeken, keukenrol of vergelijkbare artikelen.

Hoe kan ik het beste mijn beeldscherm schoonmaken?

Maak een microvezeldoekje licht vochtig met water om stof en vingerafdrukken te verwijderen. Wring het doekje goed uit om ervoor te zorgen dat er geen water in de rand van de tv kan lopen. Veeg niet te hard met het doekje over het scherm. Liever vaker zachtjes, dan één keer hard.

Hoe toetsenbord desinfecteren?

Veeg het hele toetsenbord nog eens schoon met een zachte katoenen doek, lichtjes besprenkeld met ontsmettingsalcohol. Er bestaan ook speciale producten daarvoor, maar dat is niet altijd nodig. Het punt is dat je toetsenbord ontvet wordt.

Waarmee toetsenbord schoonmaken?

Goed schoonmaken Zo kun je een spuitbus met perslucht gebruiken om vuil tussen je toetsen weg te blazen. Houd je toetsenbord daarbij op z’n kop, zodat alle viezigheid eruit valt. Daarnaast bestaan er speciale toetsenbord stofzuigertjes waarmee je de kruimels en het stof tussen je toetsen vandaan zuigt.

Hoe maak ik het scherm van mijn tablet schoon?

Android 5, 6 en 7 Hiermee voorkom je dat techneuten met slimme trucs toch nog wat gewiste gegevens kunnen herstellen. Instellingen > Back-up maken en resetten > Fabrieksinstellingen herstellen. Hiermee zet je niet alleen de instellingen terug, maar wis je ook alle gegevens van het apparaat.