Waar vind ik mijn theorie certificaat?

Waar vind ik mijn theorie certificaat?

Ik ben mijn theoriecertificaat kwijt, heb ik een duplicaat nodig?

  1. Log in op Mijn CBR.
  2. Ga naar Mijn dossier.
  3. Je vindt het uitslagformulier bij Resultaten.

Wat is een theoriecertificaat?

Als je geslaagd bent voor het theorie-examen, krijg je direct het theoriecertificaat, dat 18 maanden geldig blijft. Het theoriecertificaat moet je tonen als je praktijkexamen doet of een tussentijdse toets (TTT).

Hoeveel fout mag je hebben bij je Autotheorie?

Hoeveel fouten mag je hebben? Het onderdeel gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen, hiervan moet je 13 of meer vragen goed beantwoorden. Het onderdeel kennis bestaat uit 12 vragen, hiervan moet je 10 of meer vragen goed beantwoorden.

Hoelang is theorie geldig 2022?

Het theoriecertificaat voor de categorieën auto, motor en bromfiets is 1 jaar en 6 maanden geldig. De geldigheid start op de dag waarop je bent geslaagd voor je theorie-examen. Bijvoorbeeld: Je bent geslaagd op 9 januari 2021. Dan is je resultaat geldig tot en met 8 juli 2022.

Is scooter theorie hetzelfde als auto?

Het gaat hierbij allebei om hetzelfde examen: het bromfiets theorie-examen. Het bromfiets theorie-examen is qua opbouw hetzelfde als het motor theorie-examen. Je krijgt dus in totaal 50 vragen in de categorie: Verkeersregels en verkeersinzicht.

Hoe mag je fouten maken bij theorie-examen?

Hier mag je dus maximaal twaalf fouten maken. Hoewel je dus best fouten mag maken bij je theorie-examen, is het natuurlijk belangrijk dat je binnen de toegestane marge blijft. Dit doe je het beste door je goed voor te bereiden en goed te oefenen.

Welke fouten mag je maken in het theorie-examen auto?

Hoeveel fout je in het theorie-examen auto mag maken, hangt af van het onderdeel. Je theorie-examen bestaat namelijk uit drie verschillende delen: de kennisvragen waarvoor je als het goed is met je lesmateriaal voor gestudeerd hebt, de inzichtvragen en de vragen in het onderdeel gevaarherkenning. De kennis- en inzichtvragen bestaan uit

Wat is een theorie-examen?

Het aantal fouten dat je in je examen mag maken hangt af van het onderdeel. Een theorie-examen bestaat uit twee onderdelen. Onderdeel één bestaat uit vragen over gevaarherkenning en onderdeel twee uit vragen over verkeersregels en verkeersinzicht.