Waar komt Jerom vandaan?

Waar komt Jerom vandaan?

Jerom (stripreeks)

Jerom
Land van oorsprong België
Eerste publicatie 18 augustus 1960
Laatste publicatie 1991
Portaal Strip

Hoe is Jerom zo sterk geworden?

Biografie en familie Onder meer in De malle mergpijp (1973) staat de voorgeschiedenis van Jerom centraal. Het blijkt dat hij eigenlijk uit de prehistorie afkomstig is. Zijn enorme kracht dankt hij aan een sjamaan, die met een mergpijp kleurstof op een grottekening blies.

Hoe is anti Venom ontstaan?

Jaren later werd Eddie kok in een daklozencentrum van Martin Li, in het geheim Mister Negative. Li genas met zijn krachten Eddie van zijn kanker, maar dit zorgde ervoor dat de resten van de symbioot in zijn bloed zich bonden met zijn witte bloedcellen. Dit veranderde Eddie in Anti-Venom.

Hoe is Superdonald ontstaan?

In de vroege jaren 70 verschuift zijn aandacht naar Rockerduck en de Zware Jongens, respectievelijk een zakenman zonder scrupules en een dievenbende. In deze tijd ontstaat langzaam de figuur van Superdonald als gemaskerde misdaadbestrijder, en het is ook in deze tijd dat Superkatrien voor het eerst opduikt (1973).

Hoe maak je een Donald Duck surprise?

Donald Duck Voor de striplezer. Deze te leuke Donald Duck surprise bestaat uit 2 lege dozen en wat wc rolletjes die je vervolgens beplakt met divers gekleurd karton. Een leuke en makkelijke surprise!

Is Venom een Marvel film?

Venom is een Amerikaanse superheldenfilm uit 2018, geregisseerd door Ruben Fleischer, gebaseerd op het gelijknamig personage uit de strips van Marvel Comics.

Hoe maak je een leuke surprise?

Wat je precies nodig hebt voor een surprise wisselt natuurlijk enorm per idee. Vaak is een oude doos, gekleurd papier en verf genoeg. Met plakaatverf kun je mooie kunstwerken maken. Ik koop vaak de grote flessen plakkaatverf van de Hema.