Kan video niet afspelen Mac?

Kan video niet afspelen Mac?

Open het gedeelte ‘Albums’ in de navigatiekolom van Foto’s. Klik op ‘Video’s’ in het album ‘Mediatypen’. Klik op een video in het album om deze af te spelen. Als het bestand incompatibel is en u het moet converteren, verschijnt er een melding met de vraag of u het bestand wilt openen in QuickTime Player.

Hoeveel kost een macbook scherm reparatie?

Wordt je Mac gedekt door AppleCare+?

Model Alleen scherm of externe behuizing (met AppleCare+) Andere schade (met AppleCare+)
Alle Mac-modellen € 99 € 259

Hoe Mac herstellen?

Command + R: Start op vanaf het ingebouwde macOS-herstelsysteem. Met deze toetscombinatie kun je de recentste versie van macOS die op je systeem was geïnstalleerd opnieuw installeren of de andere apps in macOS-herstel gebruiken. Option + Command + R: Start via het internet op vanaf macOS-herstel.

Hoeveel kost een reparatie bij Apple?

Vervangingskosten iPhone 11-scherm in Nederland

iPhone 11 Schermreparatie (buiten garantie)
iPhone 11 Pro Max € 361,10
iPhone 11 Pro € 311,10
iPhone 11 € 221,10

Hoelang duurt reparatie MacBook?

Mac herstellingen Als je je Mac binnenbrengt in onze vestigingen te Antwerpen Noorderlaan, Sint-Martens-Latem of Hasselt bedraagt de normale hersteltermijn 6 werkdagen. Kies je voor één van de andere winkelpunten, dan bedraagt deze termijn 8 à 10 werkdagen.

Hoe installeer ik mijn Mac opnieuw?

macOS herinstalleren

  1. De nieuwste versie van macOS installeren die compatibel is met je computer: Option + Command + R.
  2. De originele macOS-versie van je computer opnieuw installeren (inclusief beschikbare updates): Option + Shift + Command + R.
  3. Je huidige versie van macOS opnieuw installeren: Command + R.

Waar kan ik mijn MacBook laten herstellen?

Als u uw Mac wilt laten repareren, kunt u een afspraak maken bij een Apple Store of een erkende Apple serviceprovider. Zorg ervoor dat u uw Apple ID en wachtwoord weet voordat u naar uw afspraak gaat. Als u een Mac-notebook hebt, kunt u ook contact met ons opnemen.