Kan ik mijn Fitbit traceren?

Kan ik mijn Fitbit traceren?

Open de Tile-app op je telefoon. Zoeken. Als de Tile-app je tracker vindt, trilt je tracker. Als je je tracker vindt, tik je op Gereed in de Tile-app op je telefoon.

Hoe telt de Fitbit stappen?

Hoe telt mijn Fitbit-apparaat stappen? Fitbit-apparaten maken gebruik van een 3-assige versnellingsmeter om je stappen te tellen. Met deze sensor kan je apparaat ook de frequentie, duur, intensiteit en patronen van uw beweging bepalen.

Hoe Fitbit opnieuw opstarten?

Druk de knop op je oplaadkabel 3 keer binnen enkele seconden in en pauzeer kort tussen de keren dat je drukt. De knop bevindt zich aan het einde van de oplaadkabel die op je computer is aangesloten. De tracker is opnieuw opgestart wanneer je het Fitbit-logo ziet en de tracker trilt.

Waarom registreert Fitbit geen activiteit?

Fitbit registreert actieve minuten/workout niet (goed) Scrol door je workouts en controleer of er een sportprofiel gekoppeld is. Tik op de activiteit zonder sportprofiel. Tik op ‘Activiteit indelen’ en kies het sportprofiel dat het beste bij jouw workout past. Open de Fitbit app en tik op ‘Je training registreren’.

Hoe nieuwe Fitbit koppelen aan bestaand account?

 1. Klik op het Fitbit Connect-pictogram in de buurt van de datum en tijd op je computer.
 2. Klik op Open hoofdmenu…
 3. Klik op Een nieuwe Fitbit instellen.
 4. Klik op Huidige gebruiker en log in op je account.
 5. Kies je apparaat en volg de instructies op het scherm.

Hoe Fitbit koppelen?

Ga voor instructies naar het help-artikel van Apple of het help-artikel van Android (Google). Ga op je telefoon naar Instellingen. Bluetooth en schakel Bluetooth uit en vervolgens weer in. Open de Fitbit-app en probeer je apparaat te synchroniseren.

Hoe telt horloge stappen?

Moderne stappenteller werken met een versnellingsmeter. Speciale sensoren registreren beweging en beginnen met tellen. Je snelheid moet boven een bepaalde waarde uitkomen, anders doet de stappenteller helemaal niks. Langzaam schuifelen telt dan ook niet als een of meerdere stappen.

Hoe accuraat is stappenteller Fitbit?

Hoe nauwkeurig is je Fitbit? Fitbit ontwikkelt de meest accurate activiteitstrackers. Met een Fitbit om je pols kun je er dus wel vanuit gaan dat je op een nauwkeurige manier op de hoogte gesteld wordt van je stappen, hartslag, afstand of slaap. Soms kan het gebeuren dat je Fitbit er ietwat naast zit.

Hoe zet ik mijn Fitbit in het Nederlands?

Hoe wijzig ik mijn taal op Fitbit?

 1. Log in op je fitbit.com-dashboard en scrol naar de onderkant van de pagina.
 2. Klik rechtsonder naast je huidige land op Wijzigen om een ander land te kiezen. Je fitbit.com-dashboard wordt automatisch bijgewerkt naar de hoofdtaal voor het land dat je selecteert.

Hoe zet ik mijn Fitbit-apparaat uit?

Hoe zet ik mijn Fitbit-apparaat uit?

 1. Veeg van rechts naar links over het startscherm naar het scherm Instellingen.
 2. Tik op Instellingen en scrol naar beneden naar Afsluiten.
 3. Tik op Afsluiten en bevestig je keuze.
 4. Druk op een willekeurige knop om je Blaze weer aan te zetten.