Kan geen verbinding maken met Time Machine?

Kan geen verbinding maken met Time Machine?

Oplossing

  • Klik op uw Mac op Ga > Verbinden met server.
  • Voer het IP -adres van uw Synology NAS in.
  • Voer uw accountgegevens in en klik op Verbinden.
  • Selecteer de gedeelde map waarin u uw back -upgegevens wilt opslaan en klik vervolgens op OK.
  • Het Finder -venster van de geselecteerde gedeelde map verschijnt.

Hoe werkt Time Machine op Mac?

Er wordt in Time Machine automatisch elk uur een reservekopie gemaakt van de laatste 24 uur, elke dag van de laatste maand en elke week van alle vorige maanden. Wanneer de reservekopieschijf vol is, worden de oudste reservekopieën verwijderd.

Hoe verwijderde foto’s terughalen op Mac?

Recent verwijderde onderdelen herstellen Je kunt recent verwijderde onderdelen weergeven en weer terugzetten in de Foto’s-bibliotheek. Klik in de app Foto’s op de Mac op ‘Recent verwijderd’ in de navigatiekolom. Selecteer de onderdelen die je wilt herstellen. Klik op ‘Herstel’.

Hoe kom ik in de Time Capsule?

De TimeCapsule is een netwerkschijf en normaliter staat die in de linker kolom in de FINDER. Je kunt dan op de TimeCapsule inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Wat kun je met een Time Capsule?

Back-up je vakantiefoto’s en andere documenten van je iPhone, iPad of Mac met Apple AirPort Time Capsule. Dit werkpaard is namelijk een NAS en dual-band router in één. Zet in een oogwenk een draadloos wifi netwerk op (AC) en stream snel en gemakkelijk je favoriete foto’s of muziek.

Kan Time Capsule niet vinden?

Zorg ervoor dat de computer en de reservekopieschijf zich in hetzelfde netwerk bevinden en dat de reservekopieschijf is ingeschakeld. Probeer vervolgens opnieuw een reservekopie te maken.

Hoe Time Capsule configureren?

Houd de resetknop ingedrukt (circa vijf seconden) tot het statuslampje op het basisstation snel oranje knippert. Laat de resetknop nu los. Wacht ongeveer een minuut tot het basisstation opnieuw is opgestart. Open AirPort-configuratieprogramma.

Hoe back-up maken macbook?

Een back-up maken met Time Machine Klik op het Apple logo in de linker bovenhoek en klik op Systeemvoorkeuren. Klik op Time Machine. Klik op Selecteer schijf. Selecteer de harde schijf die je gaat gebruiken voor de back-up.

Hoe krijg je verwijderde foto’s terug Apple?

Verwijderde foto’s terugzetten

  1. Open Foto’s en tik op het tabblad ‘Albums’.
  2. Scrol omlaag, tik op het album ‘Recent verwijderd’ en tik vervolgens op ‘Selecteer’.
  3. Tik op de foto of video die u wilt bewaren of tik op ‘Zet alles terug’.
  4. Tik opnieuw op ‘Zet terug’ om te bevestigen.

Wat kan ik met een Time Capsule?

Kan mijn Time Capsule niet vinden?

Je kunt ook in de Finder CMD-K geven of Ga menu gebruiken > Verbind met Server en dan invullen afp://ipadres van je TimeCapsule om hem te mounten. De time-capsule staat inderdaad in de linkerkolom in Finder.

Hoe back up maken macbook?