Hoelang mag ik over een master doen?

Hoelang mag ik over een master doen?

Een Masteropleiding duurt meestal 2 jaar. Veel studenten ronden de opleiding in deze tijd succesvol af. Mocht dat jou onverhoopt niet lukken, dan mag je de volledige opleidingstijd extra gebruiken om de vertraging op te vangen. Je mag dus 4 jaar over een Masteropleiding doen.

Wat kun je worden na master strafrecht?

Veel afgestudeerden komen terecht in de ’togaberoepen’ (advocaat, rechter, officier van justitie), in beleids- en ondersteunende functies in de rechterlijke macht, het openbaar ministerie, de politie en het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Wat te doen na een master?

Wanneer je verder wilt studeren na je master zijn er verschillende dingen mogelijk. Zo kun je een tweede master gaan doen, als promovendus betrokken blijven bij de uni of doorstuderen aan de hand van een postgraduate opleiding.

Waar kan je gezondheid en leven studeren?

Tijdens de bachelor Gezondheid en Leven aan de Vrije Universiteit Amsterdam bestudeer je thema’s als (internationale) volksgezondheid, celbiologie, ontwikkelingsbiologie, neurobiologie, immunologie en gezondheidszorg.

Wat is het nut van studeren?

Je wil meer kennis opdoen, een nieuwe richting inslaan of je kansen op de arbeidsmarkt vergroten. Maar studeren naast je werk vergt vaak veel inspanning en aanpassing. Een goede voorbereiding en heldere motivatie kunnen je goed op weg helpen.

Hoe lang duurt de studie Gezondheid en Leven?

De bachelor Gezondheid en Leven is een voltijd studie en duurt drie jaar. In het eerste jaar zijn alle vakken verplicht. De vakken duren 4 tot 8 weken.

Welke master na Gezondheid en Leven?

Je wordt de schakel tussen arts en patiënt en/of tussen wetenschap en beleid. Na een breed eerste jaar maak je in het tweede jaar een keuze voor een van de drie specialisaties: Biomedische wetenschappen, Duurzame Gezondheid en Zorg of Klinische wetenschappen.