Hoe ziet een voorkant van een werkstuk eruit?

Hoe ziet een voorkant van een werkstuk eruit?

Bijv. titel boek, naam, schrijver, uitgever, bladzijdennummers. – Tijdschrift: Naam, jaargang nummer bladzijde(n), Internet: Naam website enz. G.

Hoe maak je een professionele voorpagina?

Een voorblad invoegen

  1. Klik op het tabblad Invoegen op Voorblad.
  2. Klik op een indeling voor een voorblad in de galerie met opties. Nadat u een voorblad hebt ingevoegd, kunt u de voorbeeldtekst door uw eigen tekst vervangen. Klik om een deel van het voorblad, zoals de titel, te selecteren en typ de tekst.

Hoe maak je een voorkant van een werkstuk?

Voorkant. Op de voorkant van je werkstuk komt de titel, eventueel met ondertitel, bijvoorbeeld: De bevolkingsdichtheid in Nederland. Het verschil tussen de Randstad en het Oosten van het land. De titel staat meestal op de bovenste helft van het titelblad, in grote letters.

Hoe ziet een mooi werkstuk eruit?

Maak een mooie voorkant, waar de titel van jouw werkstuk en jouw naam duidelijk op staan. Verder maak je de voorkant af met een plaatje. Controleer het hele werkstuk nog een keer, ziet het er mooi uit? Doe het werkstuk uiteindelijk in een mooi mapje en klaar!

Welke datum op scriptie?

Naast de naam van jouw onderwijsinstelling, vermeld je ook het adres, de postcode en naam van jouw afstudeerbegeleider (titel, initialen en achternaam). Geef hier aan op welke datum je het document hebt afgerond.

Hoe maak je een aantrekkelijke voorpagina?

Maak daarom een aantrekkelijke voorpagina, een titelpagina waar duidelijk aandacht aan is besteed. Die ook duidelijk maakt waar het document over gaat. Gebruik daar waar nodig goede afbeeldingen; de afbeelding moet iets toevoegen. Dat kan ook jouw logo en/of het logo van de klant zijn.

Hoe ziet een titelblad eruit?

De titelpagina is het voorblad van je scriptie en je vermeldt hierop de titel, je naam en de namen van je begeleiders. Voor het titelblad kun je een illustratie gebruiken, want het oog wil natuurlijk ook wat.

Wat is een leuk onderwerp voor een werkstuk?

Tips om een leuk spreekbeurt onderwerp te vinden:

  • Aardrijkskunde: Vertel iets over onze wereld waar wij in leven.
  • Beroepen: Wat vind je een leuk beroep?
  • Dieren: Houd een spreekbeurt over je huisdier of over een dier dat je heel erg mooi vindt.
  • Eten en drinken: Voedsel is een dankbaar onderwerp.