Hoe zet ik mijn gegevens van de ene Samsung naar de andere over?

Hoe zet ik mijn gegevens van de ene Samsung naar de andere over?

Overzetten met USB of wifi

  1. Selecteer Gegevens ontvangen op je nieuwe apparaat.
  2. Selecteer Galaxy / Android.
  3. Verbind je oude Android-telefoon met je nieuwe Galaxy.
  4. Zodra beide apparaten zijn verbonden, kies je welke gegevens je wilt importeren, tik je op Overdragen, en volg de instructies op het scherm.

Hoe zet ik mijn gegevens over van de ene naar de andere telefoon?

Tussen twee Android-telefoons zet je eenvoudig apps over. Dit doe je door via de Google Drive-app op je oude Android-telefoon een back-up te maken. Bij het voor de eerste keer opstarten van je nieuwe Android-telefoon, log je in met hetzelfde Google-account. Op die manier download je de back-up naar je nieuwe telefoon.

Hoe kan ik alles overzetten van Samsung naar Samsung?

Samsung Smart Switch: hoe zet je bestanden over met Samsung Smart Switch?

  1. Stap 1: Swipe het menu naar beneden.
  2. Stap 2: Open “Smart Switch”
  3. Stap 3: Kies hier of je wilt verzenden of ontvangen.
  4. Stap 4: Selecteer hoe je verbinding wilt maken.
  5. Stap 5: Open je nieuwe telefoon.
  6. Stap 6: Druk bij de pop-up op “Ja”

Waar vind ik mijn opgeslagen berichten op Facebook?

Waar vind ik mijn opgeslagen items terug? Artikelen of andere media die je opslaat, worden bewaard in een apart menu ‘Opgeslagen’ onder je favorieten. Die vind je onder de meest rechterknop van de Facebook-app, te herkennen aan drie verticale streepjes boven elkaar.

Hoe Samsung telefoon overzetten?

Download en open de Samsung Smart Switch op zowel je oude als nieuwe toestel. Tik op Aan de slag op je oude toestel en selecteer Gegevens verzenden op je nieuwe toestel. Kies op beide toestellen voor draadloos. De toestellen maken nu verbinding.

Hoe lang duurt overzetten met smart switch?

Had je eerst een iPhone en ga je nu toch over naar Android? Geen probleem. Met de Smart Switch-kabel koppel je beide apparaten aan elkaar, om in een handomdraai al je data over te zetten. Alles wordt overgezet.

Hoe zet ik gegevens van de ene telefoon naar de andere?

Apps overzetten van Android naar Android Stap je over van een Android-telefoon naar een nieuw model, dan maakt Google (de maker van Android) het wisselen zo eenvoudig mogelijk. Na het inloggen met je Google-account krijg je de optie om gegevens van je oude telefoon over te zetten.

Wat wordt overgezet met smart switch?

Gebruik de Smart Switch-app om foto’s, contacten, berichten, bestanden en belangrijke gegevens over te zetten naar een nieuw apparaat. Smart Switch verplaatst al je gegevens, inclusief de instellingen van je toestel naar je nieuwe telefoon.