Hoe werkt urinoir?

Hoe werkt urinoir?

Beschrijving. Waterloze urinoirs zijn zo gebouwd dat de urine wegstroomt tot voorbij een afsluiter of afsluitende vloeistof. Deze afsluiting voorkomt dat de urinoirs naar urine gaan stinken. Het blijft (natuurlijk) wel nodig om de urinoirs regelmatig schoon te maken.

Is een urinoir een toilet?

Een urinoir is een toilet voor mannen, waarin zij staand kunnen plassen. Dit hangende toilet wordt doorgaans gebruikt op openbare plaatsen, maar wint tegenwoordig ook aan populariteit in huis. Het urinoir biedt namelijk veel voordelen voor uw badkamer of toiletruimte.

Hoe maak je een urinoir schoon?

Hoe kun je urinesteen verwijderen?

  1. Maak een toiletborstel goed nat met ClosetClean.
  2. Breng daarna de ClosetClean aan onder de rand van het toilet of urinoir.
  3. Verdeel het daarna over het gehele oppervlak van de toilet of urinoir.
  4. Laat het circa 15 minuten goed inwerken.
  5. Spoel daarna het toilet of het urinoir door.

Wat is een urinoir?

plaats, inrichting die bestemd is om er in het openbaar te urineren; openbaar toilet; openbare waterplaats; pissoir.

Hoe bevestig je een urinoir?

Bevestig het urinoir stevig vast met behulp van bouten of pennen of schroeven aan een montageplaat achter de afgewerkte muur. Dit om ervoor te zorgen dat het urinoir op een rustige en vlakke plek geïnstalleerd wordt.

Hoe bouw je een urinoir in?

Hoe je precies een urinoir aansluit, hangt een beetje af van het type dat je koopt. In ieder geval wordt een urinoir rechtstreeks op de waterleiding aangesloten omdat er geen sprake is van een stortbak. De afvoer zit onder het urinoir en wordt meestal aangesloten op het riool via een sifon.

Wat moet ik doen als urinoir verstopt is?

Urinesteen verwijderen uit een verstopt urinoir Doseer 1 liter Superontkalker LIQUID zeer langzaam in de afvoer van het urinoir, spoel het urinoir niet door, en laat dit minimaal 12-24 uur inwerken. Herhaal deze behandeling minimaal 5 keer voor een optimaal resultaat.