Hoe weet je welke trein je moet pakken?

Hoe weet je welke trein je moet pakken?

U kunt ook de gratis NS International app downloaden voor Android of iOS. Voer uw treinreis in en de app houdt u op de hoogte over de reis, mogelijke vertragingen of spoorwijzigingen.

Welk spoor is de Thalys?

Op welk perron vertrekt de Thalys dinsdag 21 om 9.30 van Schiphol naar Antwerpen. Zo te zien op spoor 5 of 6. Dit wordt in Schiphol pas op een laat moment bekendgemaakt. Spoor 5 en spoor 6 liggen aan hetzelfde perron, dus als u naar beneden gaat bij spoor 5/6 zit u goed.

Hoe rijden de treinen?

Met aandrijving of tractie wordt de manier bedoeld waarmee de trein wordt voortbewogen: • stoom – deze treinen rijden niet meer in Nederland, alleen nog als museumstuk; • diesel – deze treinen hebben een dieselmotor die met behulp van een generator stroom opwekt; • elektrisch – deze treinen krijgen hun stroom van de …

Welk perron trein?

Het perron van de trein is te vinden door de reisgegevens in te voeren. Voor de aanvraag van het reisadvies voert u het begin en eindstation in, de reisdatum en de vertrektijd. Vervolgens worden de mogelijke treinreizen weergegeven.

Heeft ProRail treinen?

ProRail voert, samen met spoorpartners, testritten uit met automatisch bestuurde treinen. De eerste vijf ritten mét reizigers aan boord vond plaats in februari 2020.

Welk perron Gare du Nord Thalys?

De perrons van Gare du Nord. Spoor 7 en 8: de Thalys naar België, Nederland, en Duitsland. Spoor 9 tot 29: TGV naar het Noorden en de regionale treinen.

Hoe check je in bij de Thalys?

Met uw ticket kunt u zich melden bij de ingang van de trein. Onze Train Managers of perronmedewerkers zullen u uw plaats wijzen, zodat u het zich gemakkelijk kunt maken. De controle van uw vervoersbewijs vindt aan boord plaats, de Train Manager komt langs.

Hoe rijden de treinen vandaag?

De treinen rijden weer normaal rond 04:30 uur.