Hoe voeg je contacten toe op Outlook?

Hoe voeg je contacten toe op Outlook?

Een contactpersoon toevoegen vanuit een e-mail

  1. Klik met de rechtermuisknop op een naam in de regel Aan, Cc, Bcc of Van.
  2. Selecteer Toevoegen aan Outlook-contactpersonen.
  3. Voeg eventueel aanvullende informatie toe.
  4. Selecteer Opslaan en sluiten.

Hoe kan ik contactpersoon toevoegen?

Een contact toevoegen

  1. Open de app Contacten op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsonder op Toevoegen .
  3. Voer de naam van een contact in en een e-mailadres of telefoonnummer. Het account kiezen waarin je een contact wilt opslaan: Tik naast je e-mailaccount op de pijl-omlaag .
  4. Tik op Opslaan als je klaar bent.

Waar zijn mijn contactpersonen in Outlook?

Klik in het bericht op het tabblad Bericht in de groep Namen op Adresboek. Klik in de lijst Adresboek op het adresboek waarin u wilt zoeken naar namen. De adresboeken in de lijst Adresboek zijn gemaakt op basis van mappen in uw Contactpersonen.

Waar staan de contactpersonen in Outlook?

Een adresboek weergeven Kies op het tabblad Start in de groep Zoeken de optie Adresboek. Kies in de lijst Adresboek het adresboek dat u wilt weergeven.

Hoe kunt u een contactpersoon toevoegen in Outlook?

Handmatig een contactpersoon toevoegen. Klik op Personen onderaan op het scherm. Selecteer in het menu bestand de optie nieuwe contact persoon of druk op CTRL + N. Tip: Als u een contact persoon wilt maken vanuit een andere Outlook-map, drukt u op CTRL + SHIFT + C.

Hoe kunt u een contactpersoon toevoegen?

Klik onder Mijn contactpersonen, klikt u op contactpersonen. Dubbelklik op de groep contactpersonen die u wilt toevoegen van leden die u wilt. Klik op Leden toevoegen en kies vervolgens de lijst die u wilt een contactpersoon toevoegen. Voor dit voorbeeld kiezen Uit Outlook-contactpersonen.

Hoe kunt u uw contactpersonen weer geven?

Klik op de navigatiebalk op Personen om uw contactpersonen weer te geven. Klik onder Mijn contactpersonen, klikt u op contactpersonen. Dubbelklik op de groep contactpersonen die u wilt toevoegen van leden die u wilt. Klik op Leden toevoegen en kies vervolgens de lijst die u wilt een contactpersoon toevoegen.