Hoe scroll je naar beneden met een Macbook?

Hoe scroll je naar beneden met een Macbook?

Schuif met twee vingers omhoog of omlaag om te scrollen. Knijp twee vingers samen of uiteen om in of uit te zoomen. Beweeg twee vingers rond elkaar om een foto of ander item te draaien. Veeg naar links of rechts met twee vingers om de vorige of volgende pagina weer te geven.

Hoe Apple muis resetten?

Oudere modellen van het Apple Wireless Keyboard en Magic Trackpad hebben een aan/uit-knop op de rechterkant. Houd die knop ingedrukt totdat het groene ledlampje aan de bovenkant uitgaat. U schakelt het apparaat weer in door nogmaals op de knop te drukken totdat het groene ledlampje gaat branden.

Waarom verdwijnt mijn muis macbook?

Kies Apple-menu > ‘Systeemvoorkeuren’ en klik achtereenvolgens op ‘Toegankelijkheid’ , ‘Beeldscherm’ en ‘Aanwijzer’. Deze aanwijzer geeft aan dat het onderdeel dat je sleept, verdwijnt zodra je de knop loslaat. Als het onderdeel een alias is, wordt het oorspronkelijke onderdeel niet verwijderd.

Hoe rechtermuisknop macbook zonder muis?

Klikken met de Control-toets ingedrukt op de Mac werkt hetzelfde als klikken met de rechtermuisknop op een Windows-computer. Op deze manier open je een contextueel menu op een Mac. Control + klikken: Houd de Control-toets ingedrukt terwijl je op een onderdeel klikt.

Hoe scrollen met een Apple muis?

Klik met de rechterkant van de muis. Veeg met één vinger omhoog of omlaag om te scrollen. Tik dubbel met één vinger om in en uit te zoomen op een webpagina of pdf-document.

Hoe Apple muis connecten?

Een draadloos toetsenbord, Magic Mouse of Magic Trackpad van Apple verbinden met de Mac

  1. Kies op de Mac Apple-menu > ‘Systeemvoorkeuren’ en klik op ‘Bluetooth’ . Open het paneel ‘Bluetooth’ in Systeemvoorkeuren.
  2. Selecteer het toetsenbord, de muis of het trackpad in de lijst ‘Apparaten’ en klik op ‘Verbind’.

Wat is je rechtermuisknop op een MacBook?

MacBook’s en MacBook Pro’s worden nog steeds uitgerust met een ingebouwd stuurvlak met daaronder 1 muisknop. Als je daarmee gebruik wilt maken van de rechtermuisknop, zul je ook hier nog steeds moeten “control klikken”. In Leopard heeft Apple hier een oplossing om dit zonder “control klik” te bereiken.