Hoe open je een DCM bestand?

Hoe open je een DCM bestand?

Programma’s die het bestand DCM openen

  1. Adobe Photoshop.
  2. Canvas.
  3. MRIcro.
  4. IrfanView.
  5. ImageMagick.
  6. XnView.
  7. GIMP.
  8. ACDSee Photo Manager.

Wat zijn dcm bestanden?

dcm bestand? Digitale afbeeldingen geclassificeerd als rasterafbeeldingsbestanden en opgeslagen in de DCM-formaat worden ook wel DICOM beeldbestanden. Deze DCM bestanden worden toegevoegd aan de . dcm extensie, en “DICOM” in de DICOM beeldformaat staat voor Digital Imaging and Communications in Medicine.

Hoe open ik winmail dat op iPad?

Wanneer u een Apple Mac, iPad of IPhone gebruikt en u ontvangt een e-mail met een bijlage winmail. dat. Dan komt dit doordat de afzender een tekst indeling (rich text format) gebruikt welke niet ondersteund wordt door Apple. Dit rich text format wordt niet door Apple systemen ondersteund.

Waarom krijg ik winmail dat?

Wanneer u een e-mail ontvangt met een winmail. dat bestand als bijlage is de e-mail waarschijnlijk verzonden door iemand die gebruik maakt van Microsoft Outlook met de berichtindeling RTF (Rich Text Format).

Hoe voorkom ik winmail dat?

dat bijlage voorkomen. Om te voorkomen dat de tekst wordt omgezet naar een bijlage kan de verzender de tekst opmaken in een meer gangbaar formaat in plaats van RTF. Dit kan bijvoorbeeld platte tekst (plain text) of een html indeling zijn.

Kan bestand winmail niet openen?

Als u winmail. dat probeert te openen, zal waarschijnlijk worden gevraagd de toepassing te specificeren waarmee het bestand moet worden geopend. Omdat dit bestand een voor Microsoft bedrijfseigen Outlook/Exchange-indeling heeft, hebt u mogelijk geen toepassing geïnstalleerd die dit bestand kan decoderen en weergeven.

Waarom krijg ik winmail?

Als je email ontvangt met hierbij een bijlage genaamd winmail. dat is deze mail waarschijnlijk verzonden door iemand die gebruik maakt van Microsoft Outlook met Rich Text Format (afgekort RTF) als indeling van het bericht.

Waarom krijg ik een winmail dat?