Hoe maak je je eigen cursor?

Hoe maak je je eigen cursor?

Aanwijzers zelf maken Op de website: http://www.rw-designer.com/online-cursor-editor kun je zelf een muisaanwijzer maken. Daarna de gemaakte aanwijzers een-voor-een downloaden en kopiëren naar de map C:\Windows\Cursor en vervolgens instellen volgens de aanwijzingen hierboven bij ‘Extra muisaanwijzers’.

Hoe kan ik mijn muis veranderen?

Typ muis in het zoekvak en klik op Muis. Klik op het tabblad Aanwijzers en voer een van de volgende handelingen uit: Als u al uw aanwijzers een nieuw uiterlijk wilt geven, klikt u op de vervolgkeuzelijst Schemaen vervolgens op een nieuw muisaanwijzerschema.

Wat moet je doen als je muis niet meer beweegt?

 1. Draadloze muis werkt niet? Controleer de batterijen.
 2. Maak opnieuw verbinding met je draadloze muis.
 3. Controleer of je muis wel aan staat (groen schuifje)
 4. Is mijn muis kapot?
 5. Start je computer opnieuw op.
 6. Verwijder de drivers van je muis.
 7. Installeer handmatig de nieuwste drivers voor je muis.
 8. Controleer je muisinstellingen.

Waar is mijn muis?

Cursor terugvinden Eindeloos heen en weer bewegen met de muis om de cursor te vinden helpt, maar is geen ideale oplossing. Gelukkig is er een gemakkelijke manier om de cursor terug te vinden. Druk simpelweg op de Ctrl-toets op het toetsenbord en de computer geeft met een cirkeltje aan waar de aanwijzer is.

Wat is een tekst cursor?

De tekstcursor wijst aan waar gegevens van het toetsenbord worden ingevoegd. Hij wordt met de pijltjestoetsen verplaatst. Is er een muis of touchpad, dan kan hij ook verplaatst worden door daarmee in de tekst te klikken. De muiscursor of muisaanwijzer geeft aan waar het effect heeft als er geklikt wordt.

Hoe fix ik mijn touchpad?

Mijn touchpad werkt niet meer, wat moet ik doen?

 1. Schakel uw touchpad in via de fn knop.
 2. Knop binnenin de touchpad.
 3. Instellingen van uw touchpad resetten.
 4. Laptop opnieuw opstarten.
 5. Externe muis loskoppelen uit USB-poort.
 6. Touchpad staat op uitgeschakeld in de BIOS.
 7. Muizen verwijderen.
 8. Windows 10 bijwerken.

Hoe pas je je muis aan?

Om in Windows 10 de instellingen van je muis aan te passen, ga je naar de Startknop en kies je links Instellingen (tandwieltje). In het Instellingenvenster selecteer je de tweede optie Apparaten. Vervolgens zie je aan de linkerkant een lijstje en daar kies je Muis en touchpad.