Hoe lang moet je een milkshake mixen?

Hoe lang moet je een milkshake mixen?

Zet de blender of mixer ongeveer 1 minuut aan.

 1. Het maakt niet uit welke mixmethode je gebruikt (garde, staafmixer, milkshake-mixer), de milkshake moet altijd dik blijven.
 2. Als je van een klonterige milkshake houdt hoef je maar 30 tot 45 seconden te mixen.
 3. Als de milkshake te dik wordt kun je wat melk toevoegen.

Waarmee proteine shake mixen?

Je hebt een sterke blender nodig voor het beste resultaat. De ingrediënten die je nodig hebt zijn 150 gram bevroren fruit, 300 gram ijsklontjes, 160 ml water of melk en een scoop whey caseïne in een smaak naar keuze.

Hoe maak je een milkshake van de McDonalds?

Schenk de shake in een groot glas, stop er een rietje in en garneer met een aardbei….Lekker koel: de aardbeienmilkshake van de McDonald’s!

 1. 300 gram vanille-ijs.
 2. 240 ml volle melk.
 3. 60 ml halfvolle melk.
 4. 3 eetlepels Nestlé Nesquik Aardbei of Eiwitpoeder aardbei.

Wat zit er in een milkshake?

Een milkshake is een dikke koude drank gemaakt van melk, roomijs of softijs en vruchten en/of siroop voor de smaak. De ingrediënten worden gemixt. Veel snackbars hebben een machine om van softijs milkshakes te maken. Er zijn ook gespecialiseerde winkels, die met roomijs en fruit milkshakes maken.

Hoe meng je eiwitpoeder?

Doe altijd eerst vloeistof in je shakebeker of blender en voeg daaran het poeder toe. Als je dit andersom doet is de kans op klonten groter en blijft er ook vaker een residue achter in je shaker of blender omdat de vloeistof er niet goed bij kan komen. Mix je met een shakebeker? Mix dan minimaal 1 minuut.

Hoe maak je een lekkere proteïne shake?

Er zijn echter enkele eenvoudige methoden die je kan gebruiken om proteïneshakes van een meer dan heerlijke smaak te voorzien.

 1. Lekker gezond: fruit toevoegen.
 2. Voeg een beetje water toe.
 3. Shake it babe!
 4. Eiwitshake + fruit + ijs = smoothie.
 5. Chocoladepoeder toevoegen.
 6. Van merk veranderen.
 7. Yoghurt toevoegen.
 8. Je eigen shake maken.

Waar maak je een smoothie mee?

Staafmixer. Die eenvoudige staafmixer die je gebruikt voor soepen en sauzen? Daar kun je ook uitstekend smoothies en sappen mee maken. Vooral zacht fruit, zoals banaan, avocado, aardbei en frambozen laten zich prima klein krijgen.