Hoe lang duurt het aanvragen van een visum voor China?

Hoe lang duurt het aanvragen van een visum voor China?

Hoe lang is het visum voor China geldig? Een single entry is 3 maanden geldig na uitgifte. D.w.z. u mag de laatste dag nog inreizen en dan nog 30 of 60 dagen blijven (wat u aangevraagd heeft), Een double entry kan 3 tot 6 maanden geldig zijn na uitgifte. Een multiple entry is 1 jaar geldig.

Hoe duur is een visum voor China?

De kosten van het visum China bedragen € 247,50 per persoon. Het maakt daarbij niet uit of het single entry, double entry of multiple entry visum China wordt aangevraagd. Ook maakt het voor de kosten niet uit of de variant met 3, 6 of 12 maanden geldigheid wordt aangevraagd.

Wat heb je nodig om een visum aan te vragen voor China en wat zijn de kosten?

Het visum voor China Reist u binnenkort naar China voor een vakantie of zakenreis? Zorg dan dat u tijdig beschikt over het vereiste visum. Het visum China aanvragen kost € 247,50 per persoon, inclusief consulaire kosten, servicekosten en BTW. Vanwege corona zijn er inreisbeperkingen.

Heb je een visum nodig voor China?

Om als toerist naar China te kunnen reizen, heb je een toeristenvisum nodig. Dit visum moet je voorafgaand aan je reis naar China aanschaffen. Een toeristenvisum voor China is standaard drie maanden geldig. Je kunt ook visa met een langere geldigheid en meerdere inreizen verkrijgen.

Wat is een Z visum?

Om te mogen werken in China, heeft u een Chinees Z visum nodig. Het Z visum is het enige visum waarmee u mag werken in China.

Wat heb je nodig om naar China te reizen?

Als u naar China reist, moet u altijd een geldig paspoort meenemen waarmee u zich kunt identificeren. Dit geldt ook voor meereizende kinderen. Voor sommige landen geldt dat uw paspoort nog 6 maanden geldig moet zijn vanaf het moment dat u vertrekt uit dat land. Ook kan het zijn dat u een visum nodig heeft.

Wat heb je nodig voor een reis naar China?

Waar visum China aanvragen?

Voorheen ging je naar de Chinese ambassade om een visum voor China aan te vragen. Tegenwoordig lopen de visumaanvragen via het Chinese Visa Application Service Center (CVASC). Je kunt het visum aanvragen door zelf naar het CVASC in Den Haag te gaan of je dient je aanvraag per post in.

Hoe krijg je een visum voor Nederland?

Een visum voor Nederland vraagt u aan bij de Nederlandse ambassade of het Nederlandse consulaat in het land waar u woont. Aanvragen bij een ambassade van een ander Schengenland waar Nederland door vertegenwoordigd wordt in het land waar u woont, kan ook. Dit Schengenvisum geldt voor een verblijf van 90 dagen.