Hoe lang duurt een visumaanvraag voor Thailand?

Hoe lang duurt een visumaanvraag voor Thailand?

De procedure voor het aanvragen van uw visum Thailand duurt 3 werkdagen. Na het indienen ontvangt u binnen 3 werkdagen het visum Thailand! De Thailand pass aanvraag duurt 3-7 werkdagen. Verzekeringsverklaring heeft u meestal binnen 24 uur.

Heb je een eTA nodig voor Canada?

Heb ik een eTA nodig voor mijn reis naar Canada? U moet een eTA aanvragen als u per vliegtuig naar Canada reist voor een vakantie, een zakenreis, een bezoek aan vrienden of familie of een overstap naar een ander land. Ook minderjarige kinderen moeten elk een eigen eTA bezitten.

Welke papieren heb ik nodig voor een 6 maand visum in Thailand?

Je bent in het bezit van een Nederlands of Belgisch paspoort. Je paspoort heeft minimaal één lege pagina. Je paspoort is minimaal 6 maanden geldig op het moment dat je in Thailand aankomt. Je verblijft maximaal 30 aaneengesloten dagen in Thailand.

Wat nodig voor visum Thailand?

Als je korter dan dertig dagen in Thailand verblijft, heb je geen visum nodig. Wil je langer in Thailand doorbrengen, dan is een toeristenvisum vereist. Dit visum moet je voorafgaand aan je reis naar Thailand aanschaffen via de ambassade van Thailand in Den Haag of het Thaise consulaat in Amsterdam.

Wat heb je nodig als je naar Canada gaat?

Als u naar Canada reist, moet u altijd een geldig paspoort meenemen waarmee u zich kunt identificeren. Dit geldt ook voor meereizende kinderen. Voor sommige landen geldt dat uw paspoort nog 6 maanden geldig moet zijn vanaf het moment dat u vertrekt uit dat land. Ook kan het zijn dat u een visum nodig heeft.

Kun je zomaar in Thailand wonen?

Je mag niet zomaar in Thailand gaan wonen, je hebt een geldig visum nodig. Thailand kent meerdere soorten visums, waarvan de Non-Immigrant visum voor 3 maanden of een jaar de meest voorkomende is. Ben je ouder dan 50 jaar, dan kun je dat visum laten omzetten in een zogenaamde Retirement Visum.

Hoe vaak mag je Thailand in per jaar?

Je mag Thailand maximaal twee keer per jaar over land binnen reizen. Er zit geen maximum aan het aantal keer dat je Thailand per vliegtuig binnen kunt reizen in een jaar.