Hoe krijg je kauwgom uit je haar?

Hoe krijg je kauwgom uit je haar?

Kauwgom verwijderen uit haar: zo doe je het

  1. Maak gebruik van je vingers of een oude tandenborstel om de kauwgom volledig te bedekken met de olijfolie of pindakaas.
  2. Daarna kun je de kauwgom zachtjes met de vingers uit het haar halen.
  3. Geef het haar ten slotte een flinke wasbeurt met een gewone shampoo.

Hoe krijg je buddy uit je haar?

Pak een pot met pindakaas en neem een klodder pindakaas op je vingers. Heb je geen pindakaas in huis, isoleer de pluk haar door er wat aluminiumfolie omheen te wikkelen. Laat iemand een pot pindakaas halen of vraag bij de buren om wat pindakaas. Werk de pindakaas door de kauwgom heen.

Hoe krijg je kauwgom onder je schoen uit?

– Doe de schoen uit en breng flink wat romige pindakaas op de kauwgom aan (ongeveer twee eetlepels). – Laat de pindakaas ongeveer 10 minuten intrekken. – Schrob met een staalborstel de pindakaas én kauwgom van de zool. Schrob in de richting van de groeven van de zool om beschadigingen te voorkomen.

Hoe krijg je kauwgom uit je hond?

Pindakaas! Ik zweer het! De kauwgom wordt zacht door de olie die in de pindakaas zit. Even in laten trekken en dan kun je het er zo uitkammen/wrijven.

Hoe haal je pindakaas uit kleding?

Met pindakaas in de wasmachine Dat krijg je er zo uit met pindakaas. Men wrijft er een klein kloddertje pindakaas op, gooit het kledingstuk in de wasmachine. Kan met 40 graden gewassen helemaal schoon uit de was! Er blijven ook geen vetvlekken van de pindakaas achter.

Hoe krijg je kauwgom uit je autobekleding?

Gelukkig kun je kauwgom effectief van de autobekleding verwijderen met natuurazijn: Verwarm de azijn in een pannetje of magnetron; Neem een oude tandenborstel, dep deze in de warme azijn en wrijf daarmee over de kauwgom; Herhaal dit net zo lang nodig is om alle kauwgom te verwijderen.

Wat moet je doen als je kauwgom hebt ingeslikt?

“Je maag en darmen zullen er voor zorgen dat de kauwgom verder gestuwd wordt. Na 24 uur kan je het snoepgoed dan terugvinden in je ontlasting. Kwaad kan het dus niet, maar maak er zeker geen gewoonte van. Kauwgom is nu eenmaal niet gemaakt om ingeslikt te worden.”