Hoe krijg je de koptekst alleen op pagina 1?

Hoe krijg je de koptekst alleen op pagina 1?

Een kop- of voettekst op één pagina wijzigen of verwijderen

  1. Dubbelklik op het kop- of voettekstgebied van de eerste pagina.
  2. Controleer Verschillende eerste pagina om te zien of deze is geselecteerd.
  3. Voeg de nieuwe inhoud toe aan de kop- of voettekst.

Hoe verander je koptekst?

  1. Als u tekst wilt bewerken, selecteert u de tekst die u wilt wijzigen, en typt u in plaats daarvan de nieuwe kop- of voettekst.
  2. Als u het ontwerp wilt wijzigen, klikt u op het tabblad Ontwerpen onder Hulpmiddelen voor koptekst en voettekst op Koptekst of Voettekst en kiest u vervolgens een stijl in de galerie.

Hoe open ik een koptekst?

Start Word en open het gewenste document. Klik in het Lint op het tabblad Invoegen. Klik in het deel ‘Koptekst en voettekst’ op Koptekst. Een keuzemenu klapt uit. Scrol door het menu en bekijk de verschillende opties. Sommige kopteksten zijn alleen voor even of oneven pagina’s.

Hoe maak je een koptekst of voettekst in het tabblad koptekst?

Klik op het tabblad Koptekst/voettekst op Aangepaste koptekst of Aangepaste voettekst. Klik in het vak Links, Midden of Rechts en klik vervolgens op een van de knoppen om de gewenste kop- of voettekstgegevens in dat gedeelte in te voegen.

Hoe verwijderen kopteksten in een bureaublad?

In bureaubladversies van Word: Klik op Invoegen > Koptekst of Voettekst en klik vervolgens op Koptekst verwijderen of Voettekst verwijderen. U kunt ook een koptekst van één pagina verwijderen. Tip: Als er meerdere secties met aparte kopteksten zijn, herhaalt u deze procedure voor elke sectie.

Hoe maak je een koptekst in Word?

Koptekst in Word. Maak zo een koptekst: Start Word en open het gewenste document. Klik in het Lint op het tabblad Invoegen. Klik in het deel ‘Koptekst en voettekst’ op Koptekst. Een keuzemenu klapt uit. Scrol door het menu en bekijk de verschillende opties.

Hoe kunt u een koptekst verwijderen?

Klik op Invoegen > Koptekst of Voettekst en klik vervolgens op Koptekst verwijderen of Voettekst verwijderen. U kunt ook een koptekst van één pagina verwijderen. Tip: Als er meerdere secties met aparte kopteksten zijn, herhaalt u deze procedure voor elke sectie.

Hoe Selecteer ik een hoofdstukkop in het document?

Selecteer de eerste hoofdstukkop in het document. Klik op het tabblad Start in de groep Alinea op de pijl naast Lijst met meerdere niveaus. Klik op een lijstdefinitie voor hoofdstuknummering (een definitie die de tekst Kop 1 of Hoofdstuk 1 bevat).

Hoe kunt u een kop of voettekst verwijderen in Word online?

Als u alleen op de eerste pagina een kop- of voettekst wilt plaatsen, typt u de gewenste tekst voor Eerste pagina en laat u de vakjes voor de kop- of voettekst voor Overige pagina’s leeg. Helaas kunt u in Word Online geen kop- of voetteksten verwijderen van andere pagina’s dan de eerste. Maar als u de bureaubladversie van Word hebt,