Hoe krijg ik het lint terug in Outlook?

Hoe krijg ik het lint terug in Outlook?

Opties op het lint weergeven

  1. Selecteer in de rechterbovenhoek het pictogram Weergaveopties op het lint .
  2. Kies een optie voor het lint: Met Tabbladen en opdrachten weergeven blijven alle tabbladen en opdrachten op het lint altijd zichtbaar.

Wat is het lint bij Outlook?

Het Outlook-lint bevat alle opties en opdrachten waarmee u taken in Outlook kunt uitvoeren. U kunt bijvoorbeeld op de knoppen op het lint klikken om een nieuw e-mailbericht te maken, e-mailberichten te verwijderen, een nieuw vergaderverzoek te openen of een categorie aan een item toe te wijzen.

Hoe krijg ik op de computer de werkbalk terug?

Werkbalk toevoegen Klik hiervoor met de rechtermuisknop op een leeg plekje in de Taakbalk en haal eventueel het vinkje weg voor Alle taakbalken vergrendelen. Klik met de rechtermuisknop op een leeg plekje in de Taakbalk. Klik op Werkbalken. Klik op de werkbalk die u wilt zien.

Hoe maak je lint vast?

Het lint weergeven of verbergen

  1. Open Word.
  2. Het lint verbergen Kies rechtsboven in het venster het symbool ^. Het lint weergeven Kies een tabblad. Wanneer het lint uitv expandeert, kiest u de. om het lint aan de bovenkant vast te maken, zodat het daar blijft.

Hoe krijg ik de balk weer terug?

Hoe zet ik het lint vast in Word?

Lint vastzetten

  1. Klik in het Lint op een tabblad, bijvoorbeeld Start.
  2. Klik rechts in het Lint op de punaise.

Waaruit bestaat het lint?

Het lint is speciaal ontworpen om sneller door het programma te navigeren en bestaat uit tabbladen die op basis van specifieke scenario’s of objecten zijn gerangschikt. De besturingselementen op elk tabblad zijn verder onderverdeeld in verschillende groepen.

Waar vind ik mijn werkbalk?

Werkbalken op de Taakbalk

  1. Controleer eerst of de Taalkbalk ontgrendeld is.
  2. Klik met de rechtermuisknop op een leeg plekje in de Taakbalk.
  3. Klik op Werkbalken.
  4. Klik op de werkbalk die u wilt zien.

Waar vind ik het menu Extra in Outlook?

Wanneer u het Classic Menu voor Office… ziet u op de tab Menu duidelijk het menu Extra naast het Actiemenu op de werkbalk. Klik op Extra om de vervolgkeuzelijst van Extra te zien, met op de lijst: Verzend/ontvang alle mappen, Annuleer alles, Com uitbreidingen, Schakel items uit, Outlook opties enz.