Hoe koppel ik mijn tv aan NPO Start?

Hoe koppel ik mijn tv aan NPO Start?

Open de NPO-app met je afstandsbediening

  1. Zet de televisie en de mediabox aan.
  2. Druk op de MENU-knop van de afstandsbediening.
  3. Kies voor de optie TV Apps.
  4. Druk op OK. Je ziet nu de apps.
  5. Selecteer de NPO app.
  6. Druk op OK.

Wat is het verschil tussen NPO Plus en NPO Start?

NPO Plus biedt, anders dan het gratis aanbod van NPO Start, voor € 2,95 per maand extra programma’s aan zoals (buitenlandse) series, documentaires en films. Bovendien is het hele aanbod van NPO Plus voor langere tijd beschikbaar en kun je tot een jaar terugkijken zonder reclame in HD kwaliteit.

Waar zit NPO Start?

NPO Start is te bekijken in de browser van je pc en op tablets en smartphones met Android (versie 4.3 en hoger) en iOS (vanaf iOS 9). Daarnaast ondersteunt de NPO Start-app Google Chromecast en Apple Airplay. Daarmee kun je video via de Apple TV-mediaspeler draadloos op je tv bekijken.

Waar vind je Koppelcode tv?

De code zoeken

  1. Open de YouTube-app op je smart-tv of streamingapparaat.
  2. Ga naar Instellingen .
  3. Scroll naar Koppelen met tv-code. Je ziet een blauwe code op je tv.
  4. Houd je telefoon of tablet bij de hand en ga verder met de stappen hieronder in het gedeelte De code opgeven.

Kan ik NPO Start plus op tv kijken?

Het is mogelijk om NPO Start en NPO Plus te bekijken op je televisie. Dit kan wanneer je beschikt over een Smart TV, Apple TV, Chromecast of Android TV. In alle tv-apps van NPO Start kun je de livestreams vinden van onze tv- en radiozenders, maar ook programma’s terugkijken.

Waarom moet ik betalen voor NPO Plus?

NPO Plus is een extra service waar je tegen betaling van € 2,95 euro per maand programma’s langer kunt terugkijken, of soms al eerder kunt bingewatchen. Reclamevrij en in een hogere beeldkwaliteit.

Hoe activeer ik NPO start plus?

NPO Plus account aanmaken. Het is op npostart.nl mogelijk om NPO Plus account aan te maken. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om voor €2,95 euro per maand o.a. programma’s langer terug te kijken, in HD kwaliteit en zonder reclame.

Hoe maak ik een NPO account aan?

Combinatie van inlognaam en wachtwoord waarmee Gebruiker toegang krijgt tot de NPO-id Dienst. Registratie door middel van Inloggegevens waarmee de Gebruiker toegang krijgt tot de NPO-id Dienst. Naast de naam en het wachtwoord bevat het NPO account het profiel van de Gebruiker.

Waar zit NPO Start bij KPN?

Om te kunnen internetten en bijvoorbeeld NPO Start te gebruiken heb je een Smart TV nodig. De digitale ontvanger van KPN biedt geen optie tot het gebruik van NPO Start.

Waar zit NPO Start plus bij KPN?

Ziggo en KPN Ziggo klanten met de Mediabox Next kunnen toegang krijgen tot het aanbod van NPO Start en Plus. De NPO app zit niet standaard op de KPN ontvanger. Wel kun je de app op je smart-tv zetten.