Hoe kan je tweets opslaan?

Hoe kan je tweets opslaan?

Met bladwijzers kan je Tweets in je tijdlijn bewaren voor eenvoudige, snelle toegang op elk gewenst moment. Tik in een Tweet op het deelicoon en selecteer Tweet toevoegen aan bladwijzers. Tik in het menu van je profielicoon op Bladwijzers om je opgeslagen Tweets te bekijken.

Hoe video downloaden van Twitter?

Hoe video’s van Twitter te downloaden

  1. Stap 1 : 1. Ga naar Twitter en zoek een video die is ingesloten in een tweet die u wilt opslaan.
  2. Stap 2 : 2.
  3. Stap 3 : Ga naar Twitter Video Downloader en plak de URL van het weergegeven tekstvak.
  4. Stap 4 : Klik op Downloadknop met beschikbaar formaat.

Hoe kan ik oude tweets lezen?

Als je je Twitter-archief downloadt, kan je door een momentopname van al je Twitter-gegevens bladeren, vanaf je allereerste Tweet. Tik in het bovenste menu op je profielicoon en tik vervolgens op Instellingen en privacy. Tik op Account. Ga naar Gegevens en toestemmingen en tik op Je Twitter-gegevens.

Waarom kan ik Twitter niet downloaden?

Als je de app nog steeds niet kan downloaden, verwijder je de Twitter-app van je apparaat. Wanneer de app is verwijderd, start je de telefoon opnieuw op en installeer je de Twitter-app opnieuw vanuit de Google Play Store.

Waar is mijn Twitter account?

Als je geen Twitter-account hebt, kan je ook naar twitter.com gaan en onderaan de pagina klikken op Instellingen. Van daaruit kan je toegang krijgen tot je instellingen voor Personalisatie en gegevens en je Twitter-gegevens.

Hoe sla je een YouTube filmpje op op je iPhone?

Open de YouTube-app op je iPhone of iPad. Zoek je favoriete video en open hem. Net onder de titel van de video staat een knoppenbalk. Veeg deze naar links en tik op ‘Downloaden’.

Hoe vind ik mijn tweets terug?

In de tijdlijn van je profiel kan je jouw 3200 meest recente Tweets bekijken. Als je er meer wil zien, kan je je Twitter-archief downloaden en door een momentopname van al je Twitter-gegevens bladeren, te beginnen met je allereerste Tweet.

Wat was de eerste tweet?

De eerste tweet kan achterhaald worden met de tool #FirstTweet van Twitter door de volgende twee stappen uit te voeren. Ga naar de #FirstTweet-pagina van Twitter. Voer op de pagina de gebruikersnaam (username) in en klik op het vergrootglas-icoon.

Waarom worden tweets niet geladen?

Sommige mensen krijgen deze berichten wanneer ze een verouderde versie van de Twitter-app hebben. Kijk nog eens goed in de App Store op je apparaat en controleer of je de app recentelijk hebt bijgewerkt.