Hoe duur is het om skischoenen te huren?

Hoe duur is het om skischoenen te huren?

Tarieven verhuur

Materialen Prijs per week
Skischoenen € 39,-
Ski’s kind € 50,-
Skischoenen kind € 24,-
Snowboard € 135,-

Kun je een skibril huren?

Om helemaal klaar te zijn voor jouw wintersport, moet je ook een skihelm, skibril en skischoenen hebben. Net zoals bij de ski’s/snowboard kun je deze ook huren, maar als jij het zelf fijner vindt of je gaat regelmatig op wintersport, dan is kopen een betere optie.

Hoe duur zijn skis?

Een skiset inclusief binding koop je vanaf ongeveer € 350,- tot ruim € 1000,-, wat zou betekenen dat je deze kosten er na 2 jaar skiën al uit kan hebben. Echter hebben ski’s ook onderhoud nodig, wat ook snel een paar tientjes per jaar is. Hieronder volgen de belangrijkste voor- en nadelen van ski’s huren of kopen.

Wat kost een week ski’s huren?

Een week wintersport Val Thorens – Frankrijk

Prijs Prijs per persoon
Huur ski-uitrusting (incl. helm) € 180,- € 90,-
Skipas € 660,- € 330,-
6 dagen skiles € 400,- € 200,-
Lunch € 240,- € 120,-

Welk snowboard huren?

Lengte en gewicht Dan moet je een korter board huren. Wanneer je stabiel en op hoge snelheden wilt snowboarden, dan is een langer snowboard aan te raden. Wanneer een snowboard tussen je schouderhoogte en neushoogte komt, dan is dit over het algemeen de juiste lengte. Vergeet niet rekening te houden met het gewicht.

Welke ski voor gevorderden?

Een race ski is een ski voor gevorderden. Je hebt al wel de nodige ervaring en beheersing van skitechniek nodig. Een race ski is ideaal op hoge snelheden en lange bochten. Ze zijn extreem stabiel en hebben perfecte kantengrip.