Heb je een visum nodig voor de Bahamas?

Heb je een visum nodig voor de Bahamas?

Vereisten voor een toeristenvisum voor Bahamas voor Nederlandse paspoorthouders. Geen visum benodigd voor een verblijf van maximaal drie maanden. De reiziger moet: In het bezit zijn van een paspoort met een geldigheid van minstens zes maanden bij inreis, met minimaal één lege visumpagina.

Hoe duur is een vlucht naar Bahamas?

De beste prijs voor een enkele vlucht naar Bahama’s vanaf Nederland was in de afgelopen 72 uur € 407 (Amsterdam Schiphol naar Nassau Intl). De beste prijs voor een retrourvlucht naar Bahama’s vanaf Nederland was in de afgelopen 72 uur € 559 (Amsterdam Schiphol naar Nassau Intl).

Hoe lang is het vliegen naar de Bahama’s?

Hoe lang is het vliegen naar de Bahamas? De vluchtduur is gemiddeld zo’n 15 uur (incl. overstap).

Waar zijn de Bahama’s?

Geografie. De Bahama’s bestaan uit een archipel van 700 eilanden en 2000 cays of keys (zand-/koraalplaten), die zich bevindt in de Atlantische Oceaan, ten oosten van de Amerikaanse staat Florida, ten noorden van Cuba en Haïti en ten westen van de Britse Turks- en Caicoseilanden.

Hoe duur is de Bahamas?

Maar goed hoe duur is een all inclusive verblijf dan? Je leest het goed: Je kan al all inclusive naar de Bahamas vanaf 125 euro per persoon per dag! Als je dus een week gaat, ben je hiervoor 875 euro kwijt. Ga je net als ons drie dagen, dan kost je dit per persoon 375 euro.

Hoe reis je naar de Bahamas?

De meeste toeristen zullen naar de hoofdstad Nassau of Freeport vliegen omdat dit vaak de goedkoopste vluchten zijn. Een rechtstreekse vlucht duurt 9 uur maar de meeste vliegmaatschappijen maken één tussenstop. Hierdoor duurt de vlucht zo’n 15 uur. Naar de Bahamas vlieg je met de tijd mee.

Wat kost vliegreis naar Bahamas?

Je boekt al een vlucht naar de Bahama’s voor ongeveer €500*, maar je moet dan wel twee keer overstappen in de Verenigde Staten. Je kunt ook met één tussenstop vliegen naar de Bahama’s. Je vliegt dan met Air Canada of Delta en je landt op New Providence (Nassau) of Grand Bahama’s (Freeport).