Wie is de baas van van der Valk?

Wie is de baas van van der Valk?

Er is geen centrale leiding, maar wel een overkoepelende stichting die namens de familie het beheer bewaakt van de naam en het beeldmerk. Met zestien hotels in Nederland, België, Duitsland en Zuid-Frankrijk, in totaal zo’n tweeduizend kamers, is Luiten-Van der Valk Beheer een van de grotere staken.”

Hoe rijk is Van der Valk?

Vermogen. Jaar 2020: 380 mln.

Wat is de doelgroep van Van der Valk?

Maar er was nog een andere uitdaging voor het bureau. Het kreeg van Valk Exclusief de opdracht om geen specifieke doelgroep te kiezen. Schomaker: `Wij zijn er voor iedereen, van nul tot honderd jaar. ‘ Daaraan wordt door Van der Valk niet getornd.

Wat maakt Van der Valk uniek?

Generaties van Gastvrijheid Met bijna honderd hotels en vrijwel overal een familielid aan het roer, is Van der Valk wereldwijd een uniek familiebedrijf. Een grote familie die zo lang intensief samenwerkt, dat zorgt uiteraard voor mooie verhalen.

Waarom heeft Van der Valk Van der Valk?

Antwoord: In 1939 bouwde Martien van der Valk een dranklokaal om tot een hotel. Het bleef niet bij één hotel: Martien was van plan om al zijn kinderen een eigen hotel te geven. Een van zijn zoons, Gerrit van der Valk, had flinke uitbreidingsplannen en liet naast hotels ook motels bouwen.

Welke hotels zijn Valkexclusief?

Noord-Holland. Hotel Akersloot / A9 Alkmaar. Hotel Amsterdam Zuidas. Hotel Haarlem.

 • Gelderland. Hotel Apeldoorn. Hotel Duiven bij Arnhem A12. Hotel Harderwijk op de Veluwe.
 • Zuid-Holland. Hotel Den Haag – Nootdorp. Hotel De Gouden Leeuw.
 • Overijssel. Hotel Deventer. Hotel Enschede.
 • Utrecht. Hotel Houten – Utrecht. Hotel Utrecht.
 • Waar komt de toekan van Van der Valk vandaan?

  Waarom staat er geen valk, maar een toekan op de daken van de hotels? De keuze voor de toekan had te maken met de aanschaf van vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn. Dit park had een toekan als logo toen het werd overgekocht door familie Van der Valk.

  Wat is de missie van Van der Valk?

  Missie en visie Missie Van der Valk heeft als doel de behoefte vanuit de leisure en zakelijke markt te overtreffen met een specifiek maar flexibel pakket aan faciliteiten voor beide doelgroepen.

  Wat is de missie van een hotel?

  Wat ons elke dag drijft als onderneming is het bieden hoogwaardige kwaliteit producten en services, die een gezonde en comfortabele nachtrust op een betaalbare wijze voor iedereen bereikbaar maken.