Welke gegevens invullen vliegticket?

Welke gegevens invullen vliegticket?

Wanneer je een ticket boekt, vul je altijd je eerste voornaam– en achternaam in zoals deze in je paspoort of op je identiteitsbewijs staat. Het komt vaak voor dat mensen hun roepnaam gebruiken, terwijl dit niet zo in hun paspoort staat. Heb je meerdere (doop-)namen, dan gebruik je op je ticket alleen de eerste.

Heb je een paspoort nodig om een vlucht te boeken?

Goedemorgen! Tijdens het boeken worden de paspoortgegevens niet gevraagd; je dient alleen je naam in te vullen volgens je paspoort.

Heb je BSN nummer nodig voor vliegticket?

Probeer gewoon uit te leggen dat je het liever zelf wilt houden, maar dat ze de basis en benodigde gegevens wel mogen overnemen. In principe hebben ze je BSN bijvoorbeeld niet nodig, dus dat hoeven ze niet over te nemen.

Wat vul je in bij voornamen?

Bij “Eerste voornaam” vul je de eerste volledige voornaam in volgens je paspoort. Heet een passagier Hendrik Abraham Martinus Jansen dan vul je bij de eerste voornaam Hendrik in. In het volgende veld vul je je achternaam in volgens paspoort.

Wat moet je invullen bij paspoortnummer?

Uw paspoortnummer staat rechts van uw naam onder het kopje ‘documentnummer’….Het is als volgt opgebouwd:

  • de eerste twee tekens zijn letters.
  • de tekens drie tot en met acht kunnen letters én cijfers zijn.
  • het laatste teken is altijd een cijfer.

Wat heb je nodig om vlucht te boeken KLM?

Goedemorgen! Tijdens het boeken worden de paspoortgegevens niet gevraagd; je dient alleen je naam in te vullen volgens je paspoort. Indien nodig kun je daarna zelf de Advanced Passenger Information (API) toevoegen door in te loggen op Mijn Reis: klmf.ly/1tS7q9D.

Wat heb je nodig voor online inchecken KLM?

Met KLM online check in bespaar je tijd en hoef je niet te wachten bij de incheckbalie. Pak de nodige gegevens erbij zoals ticketnummer en het KLM vluchtnummer. Heb je een account op de website van KLM, dan kun je ook inloggen. Op de website van KLM lees je meer over de online check in.