Wat zijn pop-ups op je telefoon?

Wat zijn pop-ups op je telefoon?

Wanneer iets plotseling te voorschijn springt (op popt), wordt dat in het Engels pop-up genoemd. De term pop-up is inmiddels vooral bekend van de vensters die opeens opduiken op het scherm van je computer of telefoon.

Hoe krijg je een pop-up weg?

Als er vervelende meldingen van een website worden getoond, zet je de toestemming hiervoor uit:

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar een webpagina.
  3. Tik rechts van de adresbalk op Meer Info .
  4. Tik op Site-instellingen.
  5. Tik onder Rechten op Meldingen.
  6. Zet de instelling uit.

Wat is pop-up geblokkeerd?

Chrome blokkeert pop-ups die gebruikers mogelijk niet nuttig vinden. Als pop-ups worden geblokkeerd op een site die van jou is, ga je naar het rapport over misleidende functionaliteit. In het rapport kun je zien of er problemen met je site zijn gevonden die je kunt oplossen.

Hoe zet je pop up blokkering uit iPhone?

Safari-instellingen en -beveiligingsvoorkeuren controleren Ga op uw iPhone, iPad of iPod touch naar ‘Instellingen’ > ‘Safari’ en schakel ‘Blokkeer pop-ups’ en ‘Meld frauduleuze websites’ in. Op de Mac vindt u deze opties in ‘Safari’ > ‘Voorkeuren’.

Wat is een pop-up melding?

Het weergeven van pop-upmeldingen op Android 9 en ouder. Deze functie geeft de meldingen weer in het midden van je scherm. Lichtkleur voor meldingen op ondersteunde telefoons. Het gebruik van meldingen met een hoge prioriteit op Android 5 en nieuwer.

Hoe schakel ik pop up blokkering uit Safari?

Pop-ups toestaan of blokkeren op alle websites Kies in de app Safari op de Mac ‘Safari’ > ‘Voorkeuren’ en klik vervolgens op ‘Websites’. Klik aan de linkerkant op ‘Pop-upvensters’. Als je ‘Pop-upvensters’ niet ziet, controleer je of je naar de onderkant van de lijst bent gescrold.

Hoe schakel ik pop up blokkering uit iPhone?