Wat voor ondergoed moet je dragen bij het passen van een trouwjurk?

Wat voor ondergoed moet je dragen bij het passen van een trouwjurk?

Wanneer je voor het eerst trouwjurken gaat passen, kun je het beste huidkleurig ondergoed dragen om doorschijnen te voorkomen. Een strapless beha is ook zeker een must!

Wat draag je over je trouwjurk?

Denk hierbij aan een bolero of een korte cape. Tegenwoordig is nepbont van goede kwaliteit en ziet er geweldig uit. Er zijn genoeg mooie jasjes en stola’s te vinden om over je jurk te dragen.

Welke kleur ondergoed onder trouwjurk?

Beenmode onder je bruidsjurk Eén ding is heel belangrijk: de kleur van je panty of kousen mag nooit donkerder zijn dan de jurk. Daarnaast moet je ook goed op de stof van de panty of kousen letten, want bij een te gladde panty kun je uit je bruidsschoenen glippen.

Hoe lang duurt het om een trouwjurk te passen?

Een gemiddelde afspraak bij een bruidsmodezaak om trouwjurken te passen duurt zo’n twee en een half uur. Het ligt heel erg aan de winkel, of er meer (of minder) tijd gereserveerd wordt. Wil je het zeker weten, vraag het gewoon vooraf als je de afspraak maakt. Dan kom je niet voor verrassingen te staan.

Hoe vaak trouwjurk passen?

Al met al pas je een bruidsjurk doorgaans dus vier keer voordat de trouwdag aanbreekt. Maar je kunt de jurk thuis natuurlijk ook regelmatig even aantrekken, om te kijken in hoeverre hij nog goed zit. Bij de laatste keer afpassen kun je het best degene meenemen die je op je trouwdag ook helpt met aankleden.

Welke hoepelrok onder trouwjurk?

Vrijwel alle hoepelrokken met twee hoepels zijn geschikt voor een A-lijn trouwjurk. Kies uit de maten 190, 220, 230, 270 of 320 cm. Heb je een Empire trouwjurk dan zou een petticoat met twee hoepels van 190 cm de beste onderrok zijn.

Hoe lang van te voren bruidsjurk uitzoeken?

Het korte antwoord op hoelang van te voren je trouwjurk uitzoeken moet kopen is minstens zeven tot negen maanden voor de grote dag. Dit tijdsbestek geeft je de ruimte om de bruidsjurk van jouw wensen te vinden en deze op maat te laten maken.

Hoeveel mensen neem je mee trouwjurk passen?

Teveel meningen kunnen het moeilijk maken om de juiste keuze te maken. Wij adviseren je 3 maximaal 4 mensen mee te nemen wiens mening belangrijk voor je is.