Wat valt er onder mobiele elektronica?

Wat valt er onder mobiele elektronica?

Onder mobiele elektronica verstaan wij onder andere smartphones, tablets, laptops, koptelefoons, mobiele navigatie, smartwatches, mobiele spelcomputers en medische hulpmiddelen.

Wat wordt er meestal niet gedekt op de computer elektronica verzekering?

Een elektronicaverzekering dekt schade aan computers en andere elektronische apparaten, zoals telefooncentrales, film- en video-apparatuur en kassa’s. Deze apparaten worden – net als computers – uitgesloten in machinebreukverzekeringen.

Is je mobiel verzekerd bij je inboedel?

Op de Inboedelverzekering is je telefoon verzekerd als schade of diefstal in je woning plaatsvindt. Let op: vallen en (om)stoten van je telefoon is alleen verzekerd op de Inboedelverzekering All-Risk.

Waar moet je op letten bij een annuleringsverzekering?

Bij het afsluiten van een annuleringsverzekering moet je goed letten op: de hoogte van de vergoeding. Dit kan een standaard verzekerd bedrag zijn of de reissom die je opgeeft bij het afsluiten van de verzekering. Dit verschilt per verzekeraar.

Wat krijg je terug van een annuleringsverzekering?

Een annuleringsverzekering biedt dekking als je reis niet doorgaat of voortijdig moet worden afgebroken. Bijvoorbeeld door ziekte, overlijden van een naaste, onvrijwille werkloosheid of een stukgelopen huwelijk. Je krijgt de reissom dan helemaal of voor een deel terug.

Wat dekt een reisverzekering?

Wat dekt een reisverzekering? Met een reisverzekering ben je verzekerd voor materiële schade zoals je bagage, maar ook voor persoonlijke schade zoals ziekte en/of ongeval (letselschade) die je in je vakantie of tijdens je reis kan oplopen.

Hoe dekt de reisverzekering schade aan je bagage?

De reisverzekering dekt verlies of schadeaan je bagage, maar vergoedt ook onverwachte kosten die jij maakt na bijvoorbeeld een ongeval of bij ziekte. Om een beroep te kunnen doen op je reisverzekering moet er wel sprake zijn een geboekte reis en/of overnachting. Van die reis moet je een bewijs hebben.

Wat is de reisverzekering Independer?

De reisverzekering dekt verlies of schade aan je bagage, maar vergoedt ook onverwachte kosten die jij maakt na bijvoorbeeld een ongeval of bij ziekte. Independer heeft geen samenwerking met IAK. Wij hebben daarom ook niet de voorwaarden van jouw verzekering.