Wat moet je doen als je scherm niet meer reageert?

Wat moet je doen als je scherm niet meer reageert?

Het scherm van de smartphone is vastgelopen of reageert te traag

 1. Dwing de telefoon te herstarten.
 2. 2 Optimaliseer de prestaties van het apparaat.
 3. 3 Controleer of er een software-update is.
 4. 4 Herstart de telefoon in de veilige stand.

Hoe kun je zien of je iPhone oplaad?

Het batterijsymbool rechtsboven in het scherm geeft de lading van de batterij of de oplaadstatus aan. Als je de batterij oplaadt terwijl je de iPhone synchroniseert of gebruikt, kan het opladen langer duren.

Wat te doen als er opladen uit staat?

Oplossing iPad geeft melding “Opladen uit”

 1. Controleer eerst de aansluiting van de iPad. – Vaak zit er stof op vuil in de oplaad poort van je iPad, dit kan de oorzaak zijn van de iPad melding “Opladen uit”.
 2. Probeer de originele adapter en kabel.
 3. Slechte oplaadkabel.

Wat moet je doen als je iPhone geen beeld geeft?

Als het scherm zwart of vastgelopen is

 1. Druk kort op de volume-omhoogknop.
 2. Druk kort op de volume-omlaagknop.
 3. Houd de zijknop ingedrukt tot u het Apple logo ziet.
 4. Als uw telefoon niet kan worden ingeschakeld, volgt u deze stappen om de hardware te controleren en de telefoon op te laden.

Hoe laat je iPhone se op?

iPhone opladen met Lightning-kabel Bij hedendaagse toestellen gebruikt Apple hiervoor de Lightning-connector, een compacte aansluiting aan de onderkant van je toestel. In de verpakking vind je behalve de Lightning-kabel ook een Europese stroomadapter, waarmee je de iPhone via het stopcontact kunt opladen.

Wat betekent opladen uit bij iPad?

Betekenis ‘Opladen uit’ melding Wanneer de ‘Opladen uit’-melding verschijnt wil dit zeggen dat iOS een fout heeft gedetecteerd in het oplaadproces en stopt uit voorzorg het opladen. Dit kan om verschillende redenen zijn, maar vaak is de oplaadkabel of adapter de oorzaak.

Waarom stopt mijn iPhone met opladen?

Als je iPhone niet meer oplaadt, is de oorzaak vaak een kapotte kabel of adapter. De lightning-kabels zijn niet heel stevig, dus wellicht zit er een kink in de kabel of is het uiteinde beschadigd. Probeer verschillende stopcontacten uit en test je kabel ook in verschillende USB-poorten.

Hoe zet ik mijn touchscreen weer aan?

Aanraakscherm (Touchscreen inschakelen of uitschakelen) Klik op Start en dan op Configuratiescherm. Klik op Hardware en geluiden en dan op Pen en aanraken. Klik in het geopende dialoogvenster op het tabblad Aanraken Uw vinger als invoerapparaat gebruiken. Klik op OK om dit te bevestigen en sluit het dialoogvenster.