Wat kosten een taxi van Fiumicino naar centrum?

Wat kosten een taxi van Fiumicino naar centrum?

Met de taxi van FCO naar het centrum. Het is ook mogelijk om een taxi naar het centrum of naar je hotel te nemen. Je zal voor de gewone taxi’s aan de luchthaven overdag ongeveer 48 euro betalen om naar het centrum van Rome te reizen.

Welke luchthaven voor Rome centrum?

De beste verbindingen naar het centrum van Rome zijn er vanaf de internationale luchthaven Leonardo da Vinci – Fiumicino. De internationale luchthaven in Rome heeft twee namen. Die wordt zowel Leonardo da Vinci als Fiumicino genoemd.

Wat kost een taxi van vliegveld Rome naar centrum?

Een taxi naar het centrum van Rome kost ongeveer € 48,00. Op deze website kunt u eenvoudig uw privétransfer boeken. Handig: Sinds kort kunt u ook uw Rome Travel Card (72 uur) incl. luchthaventransfer vanaf vliegveld Ciampino of Fiumicino online aanschaffen.

Hoe lang van te voren op vliegveld Italie?

Buiten schoolvakanties en feestdagen raden wij de volgende tijden aan dat je aanwezig moet zijn op de luchthaven: Vanuit Nederland, België of Duitsland naar een bestemming in Europa, minimaal 2 uur voor vertrek. Vanuit Nederland, België of Duitsland naar een bestemming buiten Europa, minimaal 3 uur voor vertrek.

Welke maatschappijen vliegen naar Rome?

Kenya Airways, KLM, Xiamen Airlines, Delta, Garuda Indonesia, GOL Linhas Aéreas, ITA Airways en Malaysia Airlines hebben directe vluchten naar Rome.

Hoe van Rome Ciampino naar centrum?

Vliegveld Ciampino (16 km van centrum) Goedkoopste optie: Shuttlebus naar station Termini (aansluiting op beide metrolijnen). De reis duurt 40 minuten en bussen rijden elk half uur. De prijs is vanaf € 6,00 enkele reis en deze boekt u eenvoudig via deze website. Een taxi naar het centrum van Rome kost ongeveer € 35,00.

Welke luchthaven in Rome is het dichtst bij het centrum?

Vliegveld Rome Fiumicino (FCO) is het belangrijkste vliegveld van de stad en ligt ongeveer 35km van het centrum. Het is een van de grootste internationale vliegvelden in Italië en in 2018 maakten er meer dan 43 miljoen reizigers gebruik van.

Welk vliegveld moet je hebben in Rome?

Rome heeft twee vliegvelden, Fiumicino en Ciampino, waar meer dan 45 miljoen passagiers per jaar gebruik van maken. Hiermee is Rome de stad met het meeste vliegverkeer in heel Italië. Beide vliegvelden bieden internationale vluchten naar veel landen wereldwijd.

Welk vliegveld kiezen Rome?

Het maakt weinig uit welke luchthaven je kiest. Vanuit beide luchthavens is er prima openbaar vervoer dat je in iets meer dan een halfuur naar het centrum brengt. Het zal er vooral aanliggen of je liever met luxere airlines reist (Fiumicino) of dat je op zoek bent naar een budget vakantie (Ciampino).