Wat kost HPV prik?

Wat kost HPV prik?

Indien je zelf beslist om tegen HPV gevaccineerd te willen worden betekent dat meestal dat dit voor eigen rekening is. Indien je jezelf laat vaccineren kost dit 125 tot 150 euro per vaccinatie. In totaal zijn drie vaccinaties nodig, dus 375 tot 450 euro.

Wat kosten Vacinaties buitenland?

Kosten inentingen of testen

Inenting Kosten per inenting Beschermingsduur
Buiktyfus € 38,95 3 jaar
DTP € 29,95 10 jaar
Gele koorts € 47,95 Levenslang
Hepatitis A € 59,95 1 jaar, bij herhaling 35 jaar

Waar kan je een HPV prik halen?

Mannen en vrouwen ouder dan 26 jaar kunnen de HPV-vaccinatie op eigen kosten krijgen via bijvoorbeeld de huisarts. Het gaat dan om 3 prikken met een half jaar ertussen (op 0, 1 en 6 maanden). Bekijk meer informatie over de verschillende HPV-vaccins.

Hoeveel kost 1 vaccinatie?

Kostenoverzicht COVID-19 mRNA vaccin (Comirnaty)

BCG-VACCIN
Gemiddelde prijs per 1 injectieflacon-set
DKTP VACCIN
Gemiddelde prijs per 1 wegwerpspuit
TRIAXIS POLIO, 0,5 ml SUSPENSIE VOOR INJECTIE € 29,84 € 29,84 vergoed

Hoe lang tussen HPV vaccinatie?

De HPV-vaccinaties dienen zoveel mogelijk gegeven te worden volgens een voorgeschreven schema. Onder de 15 jaar krijg je dan een half jaar na de eerste vaccinatie de tweede. Ben je 15 jaar of ouder, dan krijg je een maand na de eerste vaccinatie de tweede, en 5 maanden daarna een derde vaccinatie.

Hoeveel tijd tussen HPV vaccinatie en Coronavaccinatie?

Er hoeft geen tijd meer tussen de coronaprik en andere vaccinaties te zitten.

Hoeveel kost een Vaccinatiepaspoort?

Kosten vaccinaties

Kosten vaccinaties per stuk Aantal Prijs 2022 per stuk
DTP vaccinatie 1 €30,50
Gele koorts vaccinatie 1 €54,00
Hepatitis A vaccinatie volwassenen 1 (of 2) €63,00
Hepatitis A vaccinatie kinderen 1 (of 2) €49,00

Wat kost het gele boekje kopen?

Vanaf medio juni zal de GGD het coronavaccin gaan bijschrijven in uw gele boekje. Heeft u nog geen geel vaccinatieboekje? Bestel deze dan bij Vaccinaties op Reis voor slechts €5,95*.

Kan ik een HPV vaccin krijgen?

Jongens én meisjes kunnen zich laten vaccineren tegen HPV. Dat vaccin beschermt tegen 6 soorten kanker. Je krijgt een uitnodiging om het vaccin te halen in het jaar dat je 10 jaar oud wordt. Jongens en meisjes die al ouder zijn, maar nog niet eerder waren uitgenodigd, krijgen ook de kans zich te beschermen tegen HPV.

Kan ik de HPV prik nog krijgen?

Jongeren tot 18 jaar die de vaccinatie nog niet hebben gehad, krijgen ook in 2022 en 2023 een uitnodiging. Ook jongeren van 18 tot en met 26 jaar krijgen 1 keer de kans om zich met vaccinatie tegen HPV te beschermen. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Kan ik een vaccinatie kopen?

U kunt met uw huisarts bespreken of vaccinatie toch mogelijk is. U moet de vaccinatie dan zelf betalen. Het vaccin is buiten het programma om beperkt beschikbaar.

Welke vaccinatie heb ik nodig?

Infectieziekten waar een vaccinatie voor mogelijk is

  • Bof.
  • Buiktyfus.
  • Difterie.
  • FSME / Teken encefalitis.
  • Gele koorts.
  • Gordelroos.
  • Hepatitis A.
  • Hepatitis B.

Hoe lang tussen HPV-vaccinatie?

Hoe snel werkt Gardasil 9?

Er werd gekeken naar de ontwikkeling van antilichamen één maand na de derde dosis en daaruit bleek dat meisjes die waren gevaccineerd met Gardasil 9 in vergelijkbare mate tegen de typen 6, 11, 16 en 18 waren beschermd als meisjes die waren gevaccineerd met Gardasil.

Hoe ver van te voren Reisvaccinatie?

Neem dan zo vroeg mogelijk contact op met de GGD, bij voorkeur 7 maanden voor de reis. Ook als u korter voor de reis komt kunnen we u nog goed vaccineren, dus maak altijd een afspraak. Dit geldt ook als u gezondheidsproblemen hebt.