Wat kost een gemiddelde SieMatic keuken?

Wat kost een gemiddelde SieMatic keuken?

Een gemiddelde keuken van SieMatic kost rond de 17.000 euro. De goedkoopste versie is er al rond de €8.000,- Bekijk ook de Top 4 goedkope keukens van dit moment.

Wat kost een keuken ontwerp?

Keukenontwerp: Voor een prijs tussen de € 400 en € 650 laat je je complete droomkeuken ontwerpen door een interieurontwerper. Tegenwoordig wordt het keukenontwerp in 3D getekend, hierdoor is het mogelijk een duidelijk beeld van je toekomstige keuken te krijgen.

Waar verkopen ze SieMatic Keukens?

Bij Mandemakers Keukens kunt u terecht voor het grootste aanbod SieMatic keukens van Nederland. In elke showroom van Mandemakers hebben wij speciale SieMatic wereld voor u ingericht.

Waarom SieMatic keuken?

Voordelen SieMatic keuken Er is een ruime keuze mogelijk in kleuren en uitvoeringsvarianten van keukenfronten. Ook is het tegenwoordig mogelijk om ieder front zowel in hoogte en breedte op maat te maken. Dit zorgt voor uniek maatwerk. Door het gebruik van duurzame materialen, gaan de keukens jaren lang mee.

Wat kost een gemiddelde Bulthaup keuken?

Een Bulthaup keuken zit in het hoge segment en daardoor vind u ze dan ook niet onder de 15.000 euro. Het merk heeft vele winkels door heel Nederland waar u een mooie showroommodel kan krijgen voor weinig. Een prachtige showroomkeuken koopt u soms al onder de 15.000 euro.

Hoe duur is een goede keuken?

Om je toch een indicatie te geven: keukenprijzen kunnen variëren van €3350,- exclusief montage (voor een Keukenloods.nl voorraad keuken) tot €20.000 (voor een op maat gemaakte keuken). Gemiddeld ben je tussen de €7.500 en €15.000 euro kwijt aan een nieuwe keuken.

Waarom een SieMatic keuken?

Hoe lang gaat een SieMatic keuken mee?

SieMatic hecht grote waarde aan het gebruik van duurzame materialen. Je mag er dus van uitgaan dat keukens van dit merk een lange levensduur hebben. Zelfs de scharnieren zouden maar liefst 20 jaar mee moeten gaan als je de keukenkastjes 80.000 keer opent en sluit – en scharnieren zijn gemakkelijk te vervangen.

Hoe duur is een Bulthaup keuken?

Bij Bulthaup werken geen keukenverkopers, maar keukenarchitecten. Deze keukenwinkel ligt in het hogere segment. Vanaf ongeveer 20.000 euro kunt u hier een keuken kopen. De gemiddelde keukenprijs van een Bulthaup keuken zit rond de 50.000 euro.