Wat kost een auto invoeren van Belgie naar Nederland?

Wat kost een auto invoeren van Belgie naar Nederland?

Wanneer je een auto in België, of een ander EU-land koopt, hoef je gelukkig geen invoerrechten te betalen. De BTW hangt af van de auto. Als het een nieuwe auto is, moet je BTW wel betalen. Bij een tweedehandse auto hoeft dat niet.

Wat kost een RDW keuring import auto?

Zelf auto invoeren bij RDW keuringsstation Voor het invoeren van de auto bij de RDW dient u rekening te houden met €107,20 kosten voor RDW leges en tenaamstelling en ca. €39,50 kosten voor de productie van kentekenplaten (zie ook: totale kosten auto importeren).

Hoe lang duurt het voordat kenteken binnen is na import keuring?

U moet wachten tot de melding (van bijvoorbeeld schade) uit het kentekenregister is verwijderd of totdat u een kentekenbewijs van ons heeft ontvangen. Dit kentekenbewijs sturen wij binnen 4 werkdagen naar het adres van de persoon die het voertuig op naam heeft.

Wat is een auto importeren naar Nederland?

Een auto importeren naar Nederland is tegenwoordig een volkomen gangbaar alternatief voor het zoeken naar een nieuwe auto op de beperkte Nederlandse markt. Duitsland is een populaire vindplaats en steeds meer komt ook de auto import uit België in trek. Een Belgische auto importeren biedt de koper verschillende voordelen.

Wat zijn de kosten voor het vervoeren van de auto naar Nederland?

Wij kunnen dit voor u laten uitvoeren. De kosten hiervoor bedragen €200,-. Kosten voor het vervoeren van de auto naar Nederland . Nadat de te importeren auto is aangeschaft in Duitsland dient deze naar Nederland vervoerd te worden. Hier zijn uiteraard kosten aan verbonden.

Wat is een auto importeren uit Duitsland?

Een auto importeren uit Duitsland kan u een flinke kosten besparing opleveren. Vooral jong gebruikte auto’s uit het hogere segment leveren grote prijs verschillen op na invoer. Vooral jong gebruikte auto’s uit het hogere segment leveren grote prijs verschillen op na invoer.

Welke voordelen biedt een Belgische auto importeren?

Een Belgische auto importeren biedt de koper verschillende voordelen. Een auto kopen in België is goedkoper en daarbij zijn auto’s in België in de regel luxer uitgevoerd dan in Nederland. Vooral een jonge tweedehands auto importeren uit België wint de laatste tijd aan populariteit.