Wat kost de trein van Parijs naar Amsterdam?

Wat kost de trein van Parijs naar Amsterdam?

Met de trein van Parijs naar Amsterdam

Reistijd Vanaf 3u 19m
Prijs Vanaf € 35
Afstand 431 km
Frequentie 13 treinen per dag
Eerste trein 08:25

Wat kost het om naar Parijs te rijden?

* Je rijdt vanuit Nederland in gemiddeld 5 uur naar Parijs. Reken voor een heen- en terugreis met de auto zo’n €130 voor benzinekosten en €30 tolkosten. De Thalys kost (op speciale acties na) minstens €130 per retourticket per persoon.

Hoe goedkoop naar Parijs?

De meest goedkope manier om te reizen naar Parijs? Ga met Flixbus met de bus op reis! Een enkele reis boek je al vanaf € 16,99. Eenmaal op locatie bezichtig je de mooiste bezienswaardigheden van de stad, denk o.a. aan de Eiffeltoren, Notre Dame, Galerie Lafayette & het Louvre.

Wat kost Thalys?

Thalys tickets

Standard Mini Standard
Beschikbaarheid tickets beperkt voldoende
Prijzen Parijs € 35 – € 65 € 67- € 135
Bijzonderheden Thalys Welcome Bar, gratis wifi Thalys Welcome Bar, gratis wifi
Zitplaatsreservering

Wat kost een treinticket naar Parijs?

Hoe eerder u boekt, hoe lager de prijs. De laagste prijs vanaf Amsterdam naar Parijs is € 35 . Als de tickets van € 35 op zijn op een bepaalde dag en tijd, dan stijgt de prijs naar € 55 tot € 135. U betaalt extra als u flexibel wilt zijn.

Wat kost de tolweg naar Parijs?

Reacties. Er zijn verschillende routes, je kunt de tolwegen ook vermijden, maar via de gangbare route ben je €15,40 aan tol kwijt (betaal je 1x).

Is het moeilijk om naar Parijs te rijden?

Met de auto naar Parijs rijden kost je, mits geen files, een uur of vijf. Utrecht – Parijs is zo’n 470 kilometer. Eenmaal in de stad is de auto een probleem. Je hebt er niet veel aan EN je moet ‘m ergens kwijt.

Wat kost een retourtje Parijs?

Welke trein brengt je in drie uur van Amsterdam naar Parijs?

Met de trein van Amsterdam naar Parijs reizen In iets meer dan drie uur kunnen de Thalys-hogesnelheidstreinen je van het centrum van Amsterdam naar het centrum van Parijs brengen.