Wat kost de boot van Engeland naar Ierland?

Wat kost de boot van Engeland naar Ierland?

Landbridge met P&O Vanaf €219 – Op basis van een auto + chauffeur voor de route Rotterdam – Hull met P&O Ferries / Holyhead- Dublin of Pembroke – Rosslare met Irish Ferries. Voor een nachtelijke overtocht dien je een slaapplaats te reserveren aan boord (Rotterdam-Hull). Cabines zijn beschikbaar vanaf €113.

Wat kost een retour Kanaaltunnel?

De Meeste mensen die vanuit Nederland reizen zullen uitkomen op het tarief: ‘enkele reis of standaard retour’. Een enkele reis zal dan ongeveer vanaf €120 beschikbaar zijn. Voor het retour moet je denken aan een bedrag dat ongeveer tussen de €210 en €260 uitkomt.

Hoe lang varen van Engeland naar Ierland?

Ook vanuit de Engelse havenstad Liverpool kunt u naar de Ierse hoofdstad reizen. Die reis (3) kost wel meer tijd, namelijk 7,5 a 8 uur. Vanuit die Engelse stad kunt u ook naar Belfast in Noord-Ierland per boot. Dan (4) neemt de overtocht 8 a 8,5 uur in beslag.

Hoe lang duurt de overtocht van Engeland naar Ierland?

Liverpool > Ierland De overtocht van Engeland naar Ierland is via Liverpool in 8 uur te maken. Er zijn maar liefst 25 afvaarten per week, dus er zijn veel boekmogelijkheden. De twee maatschappijen die de tocht maken zijn P&O Ferries & Stena Line.

Hoe geraak ik in Ierland?

Route Ierland met eigen auto Dit kan op verschillende manieren. Je kunt ervoor kiezen om met de trein door het Kanaal te rijden. Een andere manier is met de veerboot. Deze vertrekken vanaf Hoek van Holland, maar ook vanuit Calais is het mogelijk om een ferry naar Dover te pakken.

Hoe lang is het varen van Nederland naar Ierland?

Die overtocht (1) duurt 3 a 4 uur. Holyhead in het noorden van Wales heeft ook een haven. Daar kunt u op de boot stappen naar Dublin, de hoofdstad van Ierland. Die dienst (2) duurt iets langer dan 3 uur.

Wat kost de tunnel naar Engeland?

Kosten Eurotunnel De Meeste mensen die vanuit Nederland reizen zullen uitkomen op het tarief: ‘enkele reis of standaard retour’. Een enkele reis zal dan ongeveer vanaf €120 beschikbaar zijn. Voor het retour moet je denken aan een bedrag dat ongeveer tussen de €210 en €260 uitkomt.