Wat is het verschil tussen Corendon en Corendonairlines?

Wat is het verschil tussen Corendon en Corendonairlines?

Het hoofdkantoor van Corendon is gevestigd op Nederlandse bodem in Lijnden. Tevens heeft Corendon een branch-office in Antalya. In 2005 lanceerde het Corendon Airlines International in Turkije, in 2011 Corendon Dutch Airlines in Nederland en in 2017 Corendon Airlines Europe op Malta.

Wat doet Corendon?

Corendon is een Turks/Nederlandse holding, gespecialiseerd in vliegvakanties. Het bedrijf is opgericht in 2000, het hoofdkantoor staat in Lijnden. De naam Corendon heeft betrekking op een aan robijn verwant bordeauxrood mineraal, korund. Bordeauxrood is tevens de huisstijlkleur van Corendon.

Hoe oud moet je zijn om te boeken bij Corendon?

18 jaar) moet het grondpersoneel van Corendon of de afhandelingsinstantie op de luchthaven van vertrek de benodigde reisdocumenten van het kind, een schriftelijk bewijs van vrijwaren en geldige legitimatie overhandigen. 3. De kosten om jouw kind alleen te laten reizen, moet je op de luchthaven van vertrek betalen.

Is vliegen met Corendon veilig?

Voor Corendon Airlines staat de veilige aankomst van de passagiers op hun favoriete reisbestemming op de eerste plaats. U kunt dus tijdens de coronacrisis vliegen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. We hebben daarom extra maatregelen genomen om het welzijn van onze passagiers en medewerkers te waarborgen.

Hoe veilig is Corendon Airlines?

Wie is eigenaar Corendon?

Atilay Uslu (48) is de oprichter van de een na grootste touroperator van Nederland, Corendon. ‘Ik ben een goede verkoper; ik kan alles vermarkten behalve mezelf’, zegt hij in een interview met Het Parool.

Heeft Corendon een reisbureau?

Corendon Travel Agent: uw persoonlijke reisadviseur! U kunt bij onze enthousiaste adviseurs terecht voor het gehele Corendon aanbod. Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze Corendon Travel Agents.

Wat kost annuleren vakantie Corendon?

Afhankelijk van het moment van opzeggen brengt Corendon, naast eventueel verschuldigde reserveringskosten, de volgende annuleringskosten in rekening: – bij annulering tot de 42ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: 30% van de reissom; – bij annulering vanaf de 42ste kalenderdag (inclusief) tot de 28ste …