Wat is een goed zip programma?

Wat is een goed zip programma?

7-Zip. Het beste gratis WinZip alternatief – geen franjes en geheel vrijblijvend.

 • PeaZip. Minder gestroomlijnd dan 7-Zip, maar met meer beveiligingsfuncties.
 • Ashampoo Zip Free. Een gratis WinZip-alternatief dat geoptimaliseerd is voor touchscreens.
 • Zipware.
 • Hamster Zip Archiver.
 • Hoe kan ik een RAR bestand openen?

  Hoe kan ik een rar bestand openen?

  1. Download het programma WinRAR hier.
  2. Selecteer de juiste versie 32-bit of 64-bit (Hoe kan ik zien welke versie ik van Windows heb?)
  3. Dubbelklik op het bestand en installeer.
  4. Klik nu op het rar bestand met je rechtermuisknop.
  5. Kies Bestanden uitpakken.

  Hoe installeer ik PokerStars op iPad?

  Ga naar de App Store of ga erheen via het pictogram ‘App Store’ op je apparaat. Zoek en installeer ‘PokerStars Poker’ door ‘DOWNLOAD’ te kiezen. Je moet wellicht het wachtwoord van je Apple-ID invullen. Downloaden kan een paar minuten duren, afhankelijk van de snelheid van je draadloze of mobiele dataverbinding.

  Hoe pak ik een zip-bestand uit op Mac?

  Een gecomprimeerd onderdeel openen (uitpakken): Klik dubbel op het zip-bestand. Het uitgepakte onderdeel verschijnt in de dezelfde map als het . zip-bestand. Desgewenst kun je het .

  Waarom kan ik een zip-bestand niet openen?

  Zip-bestand openen in Windows

  • Klik met de rechtermuisknop op het zip-bestand.
  • Klik op Alles uitpakken.
  • Er verschijnt een nieuw venster. Hierin kunt u via ‘Bladeren’ bepalen op welke plek op de computer de uitgepakte map wordt opgeslagen. Standaard is dat dezelfde plek als waar het zip-bestand staat.
  • Klik op Uitpakken.

  Waarom kan ik een zip-bestand niet uitpakken?

  Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat je wilt zippen (of druk erop en houd vast) en selecteer Kopiëren naar > Gecomprimeerde (gezipte) map. Open Verkenner en zoek de gezipte map. Als je de volledige map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken en volg de instructies.

  Is 7-Zip betrouwbaar?

  Praktischer en veiliger is het gebruik van een betrouwbare tool die je mogelijk allang op je systeem hebt staan: 7-Zip. Behalve dat dit programma een scala aan gecomprimeerde bestanden kan uitpakken, maak je er ook in een handomdraai een zeer stevig versleuteld 7-Zip archief mee.

  Heb je WinZip nodig?

  WinZip is overigens geen gratis software, maar kan als trial gebruikt worden. Doorgaans heb je WinZip ook helemaal niet nodig. Zo nodig is het gratis alternatief 7-Zip of eventueel PeaZip te gebruiken.

  Waar worden zip-bestanden opgeslagen?

  Als u één bestand hebt geselecteerd, wordt een zipbestand met dezelfde bestandsnaam in die map bewaard. Als u meerdere bestanden hebt geselecteerd, wordt een ziparchief met de naam ‘Archief. zip’ in die map bewaard.

  Hoe maak je ZIP-bestand Windows?

  Een bestand of een map zippen (comprimeren)

  1. Zoek de bestanden of mappen die u wilt comprimeren.
  2. Houd de linkermuisknop ingedrukt op het bestand of de map (of klik met de rechtermuisknop), selecteer (of plaats de aanwijzer op) Verzenden naar en selecteer vervolgens Gecomprimeerde (gezipte) map.

  Waar gebruik je WinZip voor?

  WinZip begeleidt u bij het zippen en opslaan van geselecteerde bestanden, optionele meldingen en functies voor het delen.

  Is WinZip veilig?

  Scan gedaan en Malwarebytes ziet maar liefst 29 bestanden aan voor malware,allemaal verbonden met winzip. Hitman Pro scan gedaan die vond alleen wat trackingcookies,maar verder niks verdachts.