Wat is de beste papieren agenda?

Wat is de beste papieren agenda?

De SuccesPlanner is de ‘beste planners voor 2021’ categorie internationaal. Het is namelijk een planner uit België. En ja, ook onze zuiderburen weten heel goed hoe je een fijne planner maakt. Het is een combinatie van een jaarplanner met een ‘lifecoach op papier’.

Waarom agenda gebruiken?

“Mensen hebben dikwijls te weinig tijd, en vaak komt dit omdat ze hun agenda niet goed gebruiken. Ze plannen te veel afspraken op een dag of zetten afspraken te ver van elkaar. Door een goed gebruik van je agenda krijg je een duidelijk overzicht en win je tijd.”

Waarom een digitale agenda?

Met een druk gezin kan het een voordeel zijn om ook een digitale gezinsagenda de hebben en deze te delen, zo weet je ook of jouw afspraken hierop aansluiten. Met een digitale agenda kun je vaak snel zien waar je ruimte hebt in je planning, doordat je snel kunt wisselen tussen dag, week, maand en zelfs jaaroverzichten.

Waarom een papieren agenda?

De weg naar de agenda is vaak gevuld met het ‘even checken’ van vele andere apps. Met een papieren agenda bent u dus minder snel afgeleid en minder afhankelijk van uw telefoon. Daarnaast hoeft u uw papieren agenda nooit te updaten, loopt hij niet vast en heeft deze nooit een lege batterij.

Welke agenda 2022?

Essentialiving Planner 2022. De Essentialiving Planner 2022 (20x25cm) brengt op een eenvoudige manier meer rust en ruimte in je leven.

 • My Journal 2022.
 • Creations of Happiness 2022.
 • Brepols agenda Omega Lima 2022.
 • Zoedt Jaaragenda 2022.
 • Hobbit agenda 2022.
 • Komoni schoolagenda 2022.
 • Hoe een agenda gebruiken?

  Een afspraak in de gezinsagenda maken

  1. Open Google Agenda.
  2. Klik rechtsonder op Afspraak maken .
  3. Ga naar het gedeelte ‘Agenda’ en selecteer de naam van de gezinsagenda in het dropdownmenu.
  4. Voeg een titel en afspraakgegevens toe. Je kunt desgewenst niet-gezinsleden uitnodigen voor de afspraak.
  5. Klik op Opslaan.

  Hoe werkt een online agenda?

  Een online agenda is een agenda die, de naam zegt het al, je online bijhoudt. Er zijn diverse gratis online agenda’s. Je maakt er een account aan, en je kunt al je afspraken noteren en bijhouden. Maar wat ik vooral interessant vindt aan digitale agenda’s is dat je er vaak ook to-do-lijsten op kunt aanmaken.

  Hoe maak je een digitale agenda?

  Een nieuwe agenda maken

  1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik links naast Andere agenda’s op Andere agenda’s toevoegen.
  3. Voeg een naam en beschrijving voor je agenda toe.
  4. Klik op Agenda maken.
  5. Als je je agenda wilt delen, klik je in de linkerbalk op de agenda en selecteer je Delen met specfieke mensen.

  Welke planner lijkt op Mascha planner?

  Bij de Structuurjunkie Planner Light zijn de dagen ingedeeld in uren, bij de Mascha Planner krijg je drie vakken die je zelf indeelt. Persoonlijk vind ik de Mascha Planner daardoor fijner werken.