Wat betekent error code?

Wat betekent error code?

Ergens onderweg kan er wat mis gaan, bijvoorbeeld als je server down is of als er storing is bij je provider. Elke fout geeft een zogenaamde “error code” terug.

Wat betekent MD01?

MD01 – Geen machtiging verstrekt Dit betreft een storno na een Melding Onterechte Incasso. Het machtiging ID van de incasso is al eens eerder door jou gebruikt bij een incasso op een andere Betaalrekening.

Wat is error 2020?

Wanneer je foutcode 2020 op jouw mediabox of televisie te zien krijgt dan is het signaal niet sterk genoeg om een goede beeldkwaliteit te bieden.

Wat is een host error?

Een internal server error is een http statuscode, de meest voorkomende http statuscode is de 500 internal server error. Het enige wat deze error zegt is dat er een interne serverfout is opgetreden.

Wat is foutcode 2020 bij Ziggo?

What does error code 34 mean?

Here’s what I found about Error code 34: Windows cannot determine the settings for this device. Consult the documentation that came with this device and use the Resource tab to set the configuration. (Code 34) Manually configure the device. This content is designed for an advanced computer user. The device requires manual configuration.

What is (code 40) ongeldig?

(Code 40) ” Windows kan geen toegang tot dit apparaat krijgen omdat de gegevens over de servicesleutel ervan niet in het register zijn opgenomen of verkeerd in het register staan vermeld. (Code 40) Informatie in de service-subsleutel voor het stuurprogramma is ongeldig.

What does Cod 53 stand for?

Code 53 “dit apparaat is gereserveerd voor gebruik door het Windows-kernel-foutopsporingsprogramma… (Code 53) ” Dit apparaat is gereserveerd voor gebruik door het Windows kernel-foutopsporingsprogramma gedurende de duur van deze opstartsessie. (Code 53)

What is the coding for service code 32?

Code 32 “een stuurprogramma (Service) voor dit apparaat is uitgeschakeld. (Code 32) ” Een stuurprogramma (service) voor dit apparaat is uitgeschakeld. Deze functionaliteit wordt mogelijk door een ander stuurprogramma geleverd. (Code 32) Het starttype voor dit stuurprogramma is in het register uitgeschakeld.