Waar vind ik mijn boekingsnummer easyJet?

Waar vind ik mijn boekingsnummer easyJet?

Wilt u uw boeking controleren? Log dan eerst in op Mijn easyJet​. Als uw boeking succesvol is geweest, krijgt u deze hier te zien. Kunt u de gegevens van uw boeking niet vinden in Mijn easyJet, dan kunt u proberen opnieuw te boeken.

Wat kost een stoel reserveren bij easyJet?

Onze missie is altijd geweest om reizen gemakkelijk en betaalbaar te maken.

Toegewezen Zitplaatsen – eerste rij (extra Beenruimte) Van €16.99
Toegewezen Zitplaatsen – vooraan / naast de vleugel (extra Beenruimte) Van €10.49
Toegewezen Zitplaatsen – andere stoelen Van €1.49

Is easyJet streng met handbagage?

Vliegtuigmaatschappij easyJet staat één stuk handbagage toe aan boord. Er is geen gewichtslimiet, maar je moet je tas in het bagagevak boven je hoofd kunnen tillen. Het maximaal toegestane formaat is 56 x 45 x 25 centimeter, met handvatten en wielen.

Wat is een PNR nummer easyJet?

Om online in te kunnen checken bij easyJet heb je een PNR-nummer nodig. Zodra dit nummer bij ons bekend is ontvang je hiervan bericht per mail. In die mail geven wij uitleg waar je dit nummer kunt vinden en hoe je vervolgens jou en jouw reisgezelschap online kunt inchecken.

Hoe kan ik een stoel reserveren bij easyJet?

Het is bij easyJet helaas niet mogelijk om vooraf stoelen te reserveren. Online inchecken is verplicht bij easyJet. Zes dagen voor jouw heenvlucht en/of zes dagen voor jouw terugvlucht sturen wij jou een mail met daarin de uitleg hoe je online kunt inchecken voor jouw vlucht met easyJet.

Wat kost handsfree easyJet?

Bij Easyjet kun je een ‘hands free’ toeslag betalen om je handbagage in het ruim te laten vervoeren. Voor €5,- kun je je eigen handbagage vóór het passeren de douane in het ruim laten plaatsen. Je krijgt daarbij een plastic tasje mee voor de belangrijke zaken die je toch graag mee wilt nemen in de cabine.

Hoeveel kilo mag handbagage zijn EasyJet?

Een stuk handbagage mag niet zwaarder zijn dan 15 kg en je moet de handbagage veilig en zonder hulp kunnen tillen en dragen. Wil je tevens een groot stuk handbagage mee aan boord nemen (max.

Hoe zwaar mag handbagage zijn EasyJet?

Wat is het reserveringsnummer?

Een reserveringsnummer is een unieke reeks cijfers en letters die wordt gegenereerd wanneer een betaling voor een boeking wordt gedaan. Het reserveringsnummer wordt gedeeld met eigenaren en gasten.