Waar stopt de Nightjet?

Waar stopt de Nightjet?

De ÖBB Nightjet vertrekt uit het prachtige centraal station van Amsterdam en stopt ook in Utrecht en Arnhem. Bijzonder is de doorkomst in Keulen: over de prachtige Hohenzollernbruggen rijdt je over de Rijn. En dan vlak onder de majestueuze Dom door het mooie oude Hauptbahnhof in.

Hoe lang duurt een treinreis naar Wenen?

Hoe lang duurt de treinrit van Amsterdam naar Wenen? De gemiddelde reistijd met de trein tussen Amsterdam en Wenen is 13 uur en 41 minuten; er rijden ongeveer 21 treinen per dag.

Hoe ver van te voren Nightjet boeken?

Hoe lang van tevoren kan ik kaartjes boeken voor de Nightjet? De verkoop begint principieel 180 dagen voor begin van de reis. Bij reisdata, die na de jaarlijkse wissel van de dienstregeling medio december liggen, kunnen echter kortere boekingsperiodes mogelijk zijn.

Waar stopt de nachttrein naar Wenen?

De ÖBB Nightjet naar Wenen vertrekt uit het prachtige centraal station van Amsterdam en stopt ook in Utrecht en Arnhem. Bijzonder is de doorkomst in Keulen: over de prachtige Hohenzollernbruggen rijdt je over de Rijn. En dan vlak onder de majestueuze Dom door het mooie oude Hauptbahnhof in.

Waar kan ik de Nightjet boeken?

Waar kan ik boeken?

  • direct in de onlineshop via nightjet.com.
  • bij de ÖBB klantenservice via tel +43 5 1717-3.

Hoe lang duurt de nachttrein naar Wenen?

Vanuit Amsterdam Centraal in de regel om 19:30 uur, uit Utrecht Centraal om 20:02 en vanuit Arnhem om 20:37 uur. Hoelang duurt de treinreis naar Wenen? Met de nachttrein ongeveer 13,5 uur.

Wat kost een retour met de trein naar Wenen?

Meest geboekt naar Wenen

Traject Trein Tarief
Amsterdam – Wien Hauptbahnhof Nachttrein € 30
Schiphol – Wien Hauptbahnhof ICE International € 58
Rotterdam – Wien Hauptbahnhof ICE International € 58
Utrecht – Wien Hauptbahnhof Nachttrein € 30

Hoe laat vertrekt de nachttrein naar Wenen?

In Nederland kun je op verschillende stations op de nachttrein naar Wenen stappen; namelijk in Amsterdam, Utrecht en Arnhem. De vertrektijden zijn als volgt: 19:30 uur: Amsterdam Centraal. 20:02 uur: Utrecht Centraal.

Hoeveel kost een 10 beurtenkaart NMBS?

Standard Multi (Rail Pass) Deze pass geeft je recht op 10 enkele reizen aan € 8,70 (€ 8,40 in de app) per reis. Standard Multi is 1 jaar geldig.

Hoe is het treinverkeer vandaag?

Er zijn momenteel geen treinstoringen.

Hoe vraag ik gratis 10 rittenkaart NMBS aan?

De treinkaart aanvragen kan op www.hello-belgium.be. Je hebt er je rijksregisternummer voor nodig. De gratis ritten zijn bedoeld voor iedereen ouder dan 12 jaar. Ook wie de komende maanden 12 jaar wordt, moet de kaart nu aanvragen.

Hoe werkt een 10 rittenkaart NMBS?

Met je 10 identieke rittenkaart reis je 10 keer in één of andere richting tussen twee stations die je op voorhand hebt gekozen. Je kan op eender welk uur een trein nemen. Je enkele reis is geldig voor een traject met de kortste afstand in km tussen het vertrek- en aankomststation.